Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok po prostuuu

Facet mnie rzucił bo nie jestem dziewicą !!

Polecane posty

Gość szok po prostuuu

hej, to zenujące co mnie spotkalo, nikomu o tym nie powiem tylko wam spotykałam sie od listopada z b fajnym facetem, wreszcie sie z kims dogadywałam, nie bede tu opisywała dlugich historii... W weekend doszlo do czegos wiecej, gdy mnie piescil i rozebrał mial dziwną mine, pytal po co sie depiluje :O ale ok...gdy juz mielismy TO zrobic powiedzial ze czekal ze swoim pierwszym razem na taką dziewczyne jak ja, i czy ja tez chce to wreszcie zrobic. Odpowiedzialam...ze juz mialam przeciez chlopaka i to robilam ! Wczesnidej nie gadalismy o nim, nie chcial sluchac o moim bylym. Potem powiedzial ze zaraz wraca, udawal ze ma rozwolnienie ,wiem ze klamal ! Przepraszal i w koncu odwioz mnie do domu. Nie odzywal sie dwa dni, we wtorek ja napisalam czy wszystko dobrze. A on ' nie pisz więcej do mnie ! Nic z tego nie bedzie, puscilas sie z kims a teraz szukasz pozadnego na meza ? Poza tym nie jestem pedofilem, nie lubie wygolonych dziewczynek, powodzenia! ' Dzwonilam, pisalam, a on nie odpowiadal, pojechalam do niego do pracy, udawal ze mnie nie widzi :( mam 22 lata, on 25, jestem załamana :(

Gość La sentimento
hahaha :D przeciez to jakiś kretyn

Nie przejmuj się takim kretynem...Nie jest ciebie wart i tyle. Też go olewaj przejdź dumnie obok:D