Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafalerka

Ocencie jego zachowanie

Polecane posty

Gość kafalerka

Poznalismy sie przez internet.byly plany,marzenia.Raz sie widzielismy.On wyznal mi milosc.Ja najpierw zauroczona zdystansowalam bo dziela nas tysiace kilometrow.On chcial swoje zycie zmienic,wrocic do PL,sprobowac Po kolejnej klotni powiedzialam ze mozemy sie przyjaznic tylko On ze stracil wszystko ble ble ble,milosc zycia,ze nie widzi sensu i wylatuje do stanoe Przez tydzien mi podkreslal,ze jak tylko powiem,zeby zostal,ze mamy jakas szanse to nie poleci,szanse nawet za 20lat ja mu na to,ze jest dorosly i to jego zycie Czulam ze sciemnia Ile gadek dziennie,ze juz sie pakuje,zalatwia to ,tamto,ze leci zeby byc dalej od mnie ale jak powiem,ze ma zostac to zostanie ja-nic w koncu mu napisalam-za stara jestem na takie gierki a on zadzwonil i mowi,ze nie leci,ze nie mial takich planow,chcial mi zrobic niespodzianke jak przyjedzie do polski za miesiac a przez miesiac nie chcial sie odzywac bo niby jest w Stanach Co o tym sadzicie?

Gość kafalerka
myslalam,ze mnie rozniesie powiedzialam,ze bawil sie moimi uczuciiami a ten,ze chcial zrobic niespodzianke:O

Gość kafalerka
?

Gość a co to ze Stanow
nie da sie nijak polaczyc? wrecz przeciwnie,jak najszybciej,bezposrednio maja takze tanie karty telef.,jest skype,GG itd

nie bierz osoby poznanej przez neta.Szanse na normalne uczucie to jakies 2% reszta to bajer monachium.

Gość dzeferson z bundych
robi cie w chuja, sory za dobitna szczerosc :P

Gość kafalerka
a co to ze Stanow-jasne ze sie da teraz tez mamy tylko kontakt tel mimoze on jest w europie choodzi o to,ze bawil sie moimi uczuciami sklamal bo chcial sprawdzic czy go zatrzymam

Gość Romanao Sapiący
Ha laska tak dla twojej wiadomości to taka miłość jest jednym wielkim bajerem. Sam mam ze 8 lasek z którymi romansuje przez komunikatory i od czasu do czasu się spotykam ale to są głównie puste i bez wyobraźnie zakochane dziewuchy (16-20 lat)

Gość kafalerka
no ja troche starsza jestm od Twoich lasek:P i na takie teksty sie nie lap[ie;)

Gość Romanao Sapiący
jasne każda tak mówi