Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjutii

Czy lekarze

Polecane posty

Gość bjutii

tu zaglądają? Jest tu jakiś dr?

Gość
Moze ja Ci moze w czyms pomogę

Gość bjutii
chodzi mi o ich życie uczuciowe,więc nie wiem,czy pomożesz :)

Gość
To chyba o psychooga Ci chodzi

Gość
psychologa*

Gość bjutii
Ogólnie tak pytam. Chcę żeby się wypowiadali,czy to prawda co piszą inni ,że są niestali w uczuciach , zdradzają żony i podrywają pacjentki .itp

Gość bjutii
Ale wiele się słyszy o podrywaniu pacjentek.Przecież to faceci , tacy sami jak inni . Więc jak przychodzi fajna, ładna kobieta to nie bije im mocniej serducho ?

Gość exekutor
tu jest potrzebny psychiatra :P

podrywają pielęgniarki, a nie pacjentki, pacjentki tylko bajerują aby do nich chodziły prywatnie ;)

Poza tym "fajne, ladne kobiety" to jest niewielki odsetek pacjentek. W znacznej wiekszosci sa to starsze, schorowane osoby, a ostatnia rzecza o jakiej mysli lekarz w pracy jest "zarywanie lasek".

Gość bjutii
Tak ,jak się posiedzi w poczekalni takiego ginekologa,to 50% kobiet to super laski.reszta-bez komentarza.Więc jak przychodzi do badania , to nie wierzę,że taki,lekarz nie ma kosmatych mysli ;)

Gość mamanadziii
ja jestem żoną lekarza :) może być?

Gość mamanadziii
chirurg. Miał być ginekologiem, ale zmienił zdanie na szczęście :D🖐️

Gość bjutii
Może być:) Znasz to środowisko,czy lekarze podrywają pacjentki .Jak to okazują ?

Gość bjutii
Skąd wiesz?Chodzisz z nimi do pracy ?

Gość mamanadziii
Wiesz, zazwyczaj nie, mają dużo pacjentek i po jakimś czasie są już im całkowicie obojętne :), tak jak ginekolodzy- na początku zawsze inaczej się patrzy na strefy intymne pacjentek niż po, np 5 latach :). Oczywiście jeżeli mu się jakaś spodoba, to może coś tam próbować, ale tak jest w każdym zawodzie :). Tak samo prawnicy, pracownicy w jakichś korporacjach, o zgrozo nawet nauczyciele w liceach, na studiach...Wszędzie jest to samo. Musisz ufać partnerowi. Znam przyjaciół mojego męża- też lekarze i wydaje mi się, że w większości jednak nie myślą intensywnie o gorących, pełnych miłosnych uniesień romansach z pacjentkami/ pacjentami :D🖐️

Nie musze chodzic do pracy z moimi rodzicami, zeby ich znac. Moj ojciec mial romans, ale nie z pacjentka. W szpitalu leczy sie ludzi, a takie chrzanienie o jakims zarywaniu, to jest komedia, bez urazy. Jesli juz, to predzej personel np. inna lekarka czy pielegniarka, ale nie pacjentki.

Gość bjutii
Bolało Cie to ? Byłeś na niego wściekły ?jak do tego podchodziłeś? Lekarzom nie wypada pokazać ,że pacjentka im się podoba?

Gość mamanadziii
ojej no podobać się może, ale raczej nie pragną mieć od razu romansu :)

Gość bjutii
A jak poznać po nich zainteresowanie ?

"Bolało Cie to ? Byłeś na niego wściekły ?jak do tego podchodziłeś?" Tak, bylem. To jest do dzis nasza tajemnica (matka nic nie wie). Czasowo opuscilem sie w nauce (bylo to w czasach, gdy chodzilem do liceum), ale pozniej doszedlem do siebie. "Lekarzom nie wypada pokazać ,że pacjentka im się podoba?" A nie lepiej zrobic to gdzies indziej? Bo co masz do zaoferowania takiemu przyslowiowemu ginekologowi poza rozlozonymi nogami?