Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zrobiłam coś strasznie głupiego! czego żałuję i jeszcze się boję przeogromnie

Polecane posty

Dobra, to coś tam powypisuję :D:D powymyślam jak zwykle :D:D No to dobranoc!

no tak...nie wiem jak mogła mi to zrobić? :O chyba przestane sie zadawać i z jedną i z drugą powiem im nara szmaty bawcie sie same :O

szkoda, że nie ma Sraki, on by mnie wsparł ojcowską radą 😭 ale dziekuję Lula że Ty jestes :) nie wiem jakbym zniosła te chwile bez kafeterii :( 😭

zresztą powiedziałam pewnemu kolesiowi o moim problemie i zlekceważył to! :O nie wyobrażam sobie żeby mój ex tak postąpił a facet który olewa mój problem nie może mieć u mnie szans :O

Gość masonick
Słucham córeczko?

o tatuśku ;) od razu czuję sie spokojniej :) jestem taka zła :( chociaz trochę emocji już opadło

Gość masonick
No co tam się przydarzyło mojej córeczce? (tu troskliwie głaszcze ją po dziecinej główce)

Gość chcesz uprawiać seks z 16sto
latkiem? :classic_cool:

Gość masonick
okazało się, że nie jestem jednak muffinkowym skrytożercą :)

Gość nwjwdn
a u nas nie robią takich ankiet! coś o nich słyszałam ale nigdy nie dostałam do wypełnienienia aby ocenić wykładowcę. Wtedy bym im napisała...:classic_cool:

Gość masonick
Dziewczyny - coś Wam wkleję (wkleiłem również Baśce ze względu na jej zainteresowania), ale to naprawdę zajebiste. W przedmowie do swej książki Słowa i rzeczy Michel Foucault cytuje za Borgesem fragment dawnej chińskiej encyklopedii, która podaje kalsyfikację zwierząt. Czytamy tam, że zwierzęta dzielą się na: a) należące do Cesarza; b) pachnące; c) obłaskawione; d) świnie mleczne; e) syreny; f) baśniowe; g) psy na wolności; h) zawarte w niniejszej klasyfikacji; i) które poruszają się jak szalone; j) niezliczone; k) narysowane delikatnym pędzelkiem na wielbłądziej skórze; l) et cetera; m) które przychodzą rozbić dzban; n) które z daleka są podobne do much.

świnie mleczne :D dobre dobre chyba sobie to przepiszę :D mięli poczucie humoru w owych czasach nie, żadnego seksu poza tym teraz mam naprawdę straszne problemy problem a) wykładowca i moja przyszła ocena wahająca się między 3 a 5 :( b) ta dziwka c) czy moja zemsta nie okaże sie zemstą na mnie samej ?

ale jak mogli rysować pędzelkiem po wielbłądziku :( potfory ! chodzi o to, że mam zdjęcia :classic_cool: i zdjecia sa ni mniej ni wiecej gówniaste gówniastej jakosci i kolorow jednak po obróbce są naprawde zajebiste i teraz tak mam opcje a) wysłać tej .&%&#T^$^#$ bez obróbki - wtedy ona nie bedzie mogła sie nimi lansować natomiast ja nie wykażę swojego kunsztu :classic_cool: b) nie wysłać jej wcale c) ?

Gość wyślij połowę fotki, tak jak
zrobiłaś to kiedyś na kafe :classic_cool:

Gość masonick
c) dać sobie spokój i nie zaprzątać tym głowy? :)

połowe fotki kolezanki? nie wstawiałam mojej foty :classic_cool: to był tylko test na to komu mogę wysłać ewetnulen zdjęcie

Gość mi możesz wysłać
:classic_cool:

Gość aaaaaaarwena
ja jebie co za problemy, ty kurffa masz 12 lat i studiujesz? blagam nie mowi mi ze jestes 20+ :O

trzeba mieć inteligencje i wrażliwość Sraki albo Lullaby żeby zrozumieć moje problemy! :( :( 😭 inni nie potrafią :O

Gość masonick
Czkawko, zostawiam Cię z dziewczynami i lecę do poduszki. Niech mleczne świnie, które poruszają się jak szalone zapewnią Ci we śnie doznania niezliczone. Pa Sra Ka