Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KubeN

Dziwne cienie pod oczami

Polecane posty

Gość KubeN

Mój problem dotyczy dość pokaźnych cieni pod oczami. Idą one od oka do policzka. Można spokojnie powiedzieć na ukos od oka. Najbardziej je widac jeśli światlo pada z boku. Wyglada to miejwiecej tak jak na zdjeciu, aczkolwiek mam je od dawna, ale wczesniej nie zwracalem na to uwagi. Z gory mowie, ze badania mam w porzadku. Wiem rowniez, ze skutecznym sposobem byla by operacja, no ale poki co mam 16 lat wiec to na pewno odpada, zreszta az do tego stopnia mi nie zalezy na tym. Watpie rowniez, zeby to mialo cos wspolnego ze snem, ale w 100 % nie wykluczam. Prowadze rowniez zdrowy tryb zycia ( nie pije, nie pale ), w miare zdrowio sie odzywiam. http://imageshack.us/photo/my-images/804/6028 5603.jpg/ Prosze o szybkie odpowiedzi ;/

Gość lenitwwako
A na zatoki nie chorujesz albo nie chorowałeś? Przegroda nosowa sprawdzona, że prosta?

Gość KubeN
Na zatoki nigdy nie chorowalem i nie choruje. Natomiast mam skrzywiona przegrode nosowa.

Gość lenitwwako
No to masz prawdopodobną odpowiedź ;)

Gość KubeN
Tej przyczyny raczej nie wyeliminuje. Natomiast co do przegrody na 100 % nie jestem pewien, poniewaz ja slyszalem jak laryngolog o tym wspomnial, natomiast moja matka tego nie pamieta. Moze jakies inne sugestie?