Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka27

pozytywny czy negatywny test ?

Polecane posty

Gość poziomka27

witam Was Kochane kobitki. Na poczatku zaznacze że pare dni temu dostałam okres, można powiedziec że był normalny tylko 2 dni, potem plamienia. Coś mnie podkusiło i zrobiłam test, i nie wiem czy ja tylko widze jakiś cień drugiej kreski czy mam jakieś omamy ;).Może mi pomożecie, test był robiony dzisiaj ok. 18. Po wyschnięciu widziałam wyrażnie drugą kreskę ale tez nie była mega mocna . Z góry dzieki za wskazówki i pomoc :). http://img856.imageshack.us/img856/7282/20120531182651.jpg

Gość ktosiek tosiek
Link nie dziala :/

Gość kamcia1507
Link działa tylko trzeba usunąć spację Ja widzę jedną kreskę

Gość pinnaccoladda
zrób kolejny test pojutrze jesli bedzie druga kreska to powinna być wyraźniejsza

coś mi nie działa, wyskakuje obrazek żaby zamrożonej w kostce lodu (!) :D jakkolwiek dziwnie to brzmi.

Gość jakis tam cien cienia
widac,powtorz za pre dni

Gość kamcia1507
ja tam widzę tylko jedną kreskę, a co to za test- jakiej firmy?

Gość yhym:)
jedna!!!!! kreska...a te co pisza o jakims cieniu to raczej maja cien mozgu:O

Gość według mnie________
Nie ma tam żadnej drugiej kreski

to sie dobrze przypatrzcie albo kupcie okulary u mnie tez nie widzialyscie i tylko mnie zjechalyscie od gory do dolu,juz nie bede cytowac,a teraz moj cien cienia spi obok :P

Gość poziomka27
Dzięki za szybką odpowiedź :) A powiedzcie czy wieczorem jest wogole sens robic test czy tylko z rana się liczy? Jutro nie mam jak z rana a nie wiem czy robic czy faktycznie poczekac pare dni. Wiem że to poskutkuje moim nakręceniem ;)

Gość poziomka27
wiem że w to zdjęcie trzeba się niezle przypatrzyc i zrobic zeza :P ale ja widziałam też ten cień właśnie :)

to test paskowy,wiec pewnie kupilas od razu wiecej,zrob najlepiej rano,zaraz jak wstaniesz,a potem za pare dni,ja robilam az wreszcie byla wyrazna kreska,bo inaczej M mi nie chcial wierzyc,dopiero wtedy poszlam do gina :P

dostałaś okres. test wyszedł negatywny. co jeszcze chcesz sprawdzać? po terminie miesiączki powinien już wyjść pozytywny niezależnie od godziny wykonania.

Gość poziomka27
kamcia1507 to byl unistep test, nie wiem czy w polsce takie są.

a najlepiej to idz na bete,ja nie mialam takiej mozliwosci,bo nie mieszkam w pl

Gość poziomka27
jakis tam cien cienia: dzięki jesteś moim jakims tam cieniem cienia moje cichej nadziei hihi ;)

Gość dfee
negatyw...nie jesteś w ciąży...tym bardziej, że miałaś okres....normalne krwawienie ( nie plamienie ) nie daje szansy zarodkowi na przetrwanie...

Gość poziomka27
XliloX apropo okresu moja bratowa miała krwawienia w czasie przypadającym na okres a była w ciąży, więc dla mnie to nie jest pewnik jako taki.

Gość kamcia1507
Chyba już się trichę nakręciłaś na ciążę. Jeśli masz mozliwość to idz do laboratorium na beta HCG i w pzreciągu kilku godzin rozwiejesz swoje wątpliwości

Gość poziomka27
nie to że nakręciłam ;) poprostu fajnie by było gdyby się udało, jak nie rozpaczac nie będę :) a bety u mnie nie ma nie mieszkam w PL :(

Gość poziomka27
ale widze że dużo osób nic nie widzi , dziwne bo ja odrazu widze ten cień hehe no ale pewnie widze co chce widziec :P dzieki za szczere opinie. Dla pewności i swietego spokoju zrobie jeszcze jeden tescior . DAm Wam znaki. Buzki

Wydaje mi się że jest jedna kreska chociaż 2 tygodnie temu odebrałam okulary i może jeszcze nie pomogły moim oczom :D a co do tych kresek to w zasadzie ja robiłam najtańszy test i pokazał cholernie słabą 2 kreskę, mąż stwierdził że test jest przesikany nieprawdziwy.Ale że dziwnie się czułam już kilka dni no to nie mogłam aż spać przez ten niby test przesikany.Zrobiłam elektroniczny Clearblue i jak wyskoczyło pregnant bodjaże 1-2 weeks to wtedy dopiero mój luby mi uwierzył :D a chyba dlatego że przywyknął do mojej histerii że statystycznie co miesiąc byłam w ciąży nawet biorąc tabletki:D

Gość mam coś do powiedzenia?
ja tez widze tylko 1 kreskę a nawet okulary załozyłam!

Gość adzia1982
na pierwszym linku test jest bardzo powiększony i widać cień cienia drugiej kreski

nie wmawiaj sobie, jest jedna kreska a jak chcesz się bawić to tylko z rana... ja sobie tyle razy wmawiałam 2 kreski, że raz nawet mężowi wmówiłam,że na 100% jest druga kreska jak się pod światło spojrzy dokładnie, i tak czekaliśmy 5 lat aż się faktycznie 2 pojawiły ;)

Gość mam coś do powiedzenia?
pierwszy link nie działa

Gość adzia1982
skopiuj pierwszy link i / / zrób //