Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana............()

ON kocha mnie nad zycie a ja nie wiem dlaczego...

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem 7 lat,w pewnym momencie mielismy krotka przerwe(zerwalam z nim),ale pozniej do siebie wrocilismy.No,ale do rzeczy :) Podczas tej naszej przerwy ja bawilam sie na calego,krecilam z facetami,spotykalam sie codziennie ze znajomymi,totalny luz(chcialam zapomniec i zrobic mu na zlosc).Poznalam wtedy faceta...niesmialego,niedostepnego.Zalozylam sie,ze go wyrwe(ta osoba twierdzila,ze zadna nie jest w stanie tego zrobic).Rwalam go,ale tak subtelnie,ze niby nic i wogole...On robil mi prezenty,organizowal mi czas,zabieral w rozne miejsca.Nigdy sie z nim nawet nie calowalam(!)a ten sie we mni zakochal :P I to tak zakochal,ze trwa to juz 4 lata!caly czas twierdzi,ze mnie kocha,ze on mi wszystko odda,zebym tylko z nim byla,ze on do konca zycia bedzie na mnie czekal i wogole :/ Z nikim sie nie zwiazal!caly czas cczeka...masakra jakas!

Gość miło cie znowu spotkać
cześć paulio z wawy :)

A najlepsze jest to,ze nawet sexu nie bylo!:o Tylko jakies mdlawe buziaczki,spacerki za raczke!Ale z niego ciapa, coooo?????

Przykro mi,ale ja jestem z lubuskiego :)

Gość logikkkk
może koleś nie jest nie śmiały tylko miał jaką próbe samobójczą, lub jakieś inne poważne problemy ze sobą z których go wyciągnęłaś i teraz masz babo placek 🖐️

Gość logikkkk
ps. mam nadzieje że zdechniesz w męczarniach