Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil_3

Rozstalem sie z dziewczyna po 3 latach, masakra:(:(:(

Polecane posty

Gość misia1980
przeciez pisales ze ja kochasz... kiedy ostatnio dzisiaj??? ze zyc bez niej nie mozesz...

Gość misia1980
ona Cie nie chce bo byles za dobry!!!! wie doskonale ,ze ja kochasz

ogar uda się !!!!! i nie słuchaj innych tylko głosu swojego serca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość m22222222222222222222222222
jutro spędzi dzień od logowania na portalach, jakrobi to co dzień! To taki facet, tylko tego typu kobieta jak ona na siłę sie będzie go 3mać, bo z taką facjatą i całokształtem zyciorysu, zachowań, to ...hmhm

Gość Kamil_3
m 22222222222222222222222 Przestan gadac takie bzdury,ok? Myslisz ze tak bedzie lepiej? boje sie ze jak nie zawalcze to ja strace

Gość misia1980
eheheheh ludzie to sa jednak głupiii...wola skomlec o miłosc niz ja naprwde dostac

Gość misia1980
a jest tak jak mowie??? kiedy ostatnio jej mowiles jak ci zalezy?? ze kochasz ,ze chcesz z nia byc?

obiektywnie niewielka strata:D, która szybko się po Tobie pocieszy- taka jej natura:D; jak pocieszyła się znajdując kolejnego tatuska I TY KOTKU DARUJ SOBIE PISANIE JUZ DO MNIE:)

Gość Kamil_3
Tak, masz racje, pislalem ze ja kocham i ze nie wiem czy sobie poradze bez niej ale robie to bo ja kocham a nie od tak, to jest wlasnie milosc,bynajmniej mi sie tak wydaje

Gość misia1980
no widzisz .... i jest tak Ja mowie..a nie głupia wiekszosc tłumokow tu udzielajacych sie... przesledz to co napisalam,i tak zrob....pracujesz gdzies ile masz lat?

Gość Kamil_3
Tak pracuje, mieszkam w UK od 7 lat i pracuje jako ochroniarz, ale mam dusze romantyka:)

Gość Kamil_3
za miesiac 26 lat skoncze

achhhhh ja znam tą duszę od podszewki ;), żegnam

Gość Kamil_3
dobranoc

Gość Kamil_3
m222222222222222222222

Gość misia1980
nie odzyskasz ja mowieniem ,ze ja kochasz!!!! kwiatami czy słodzeniem... ogarnij sie chłopaku ,zrob cos dla siebie, a jesli ona zauwazy ze sie zmieniles ,ze Ci mniej zalezy to zacznie sama walczysz ..innej opcji nie ma..a juz na pewno nie idz jutro z kwiatami,nie pytaj czy cie kocha ,nie mow niczego o uczuciach swoich...kup dzieciakowi prezent pobaw sie z nim... i po godzinie po prostu wyjdz nie pytaj o nic to da jej do myslenia... pierwsza napisze smsa---na Bank!!! tylko jak bedziesz tam szedl to zrob sie na bostwo,idz do fryzjera,perffumy itp

przez głupie pisanki od dawna nie była taka noc, nie wybaczę i nie potrafię życzę takiej, na jaką zasługujesz

Gość Kamil_3
Wiec co ja mam zrobic? moje serce mowi mi zebym walczyl ale sam juz nie wiem

Gość misia1980
a ona co robi??

Gość misia1980
nie pytaj serca!!! myśl a ja odzyskasz!!! juz ci napisalam co masz zrobic

nie masz ducha walki, a przejawiasz słabosci w coraz gorszych egzemplarzach miłość- w mojej ocenie nie znasz znaczenia i nie rozumiesz odpowiedzialnosci z tym zwiazanej

Gość Kamil_3
misia1980 myslisz ze to naprawde zadziala? slyszalem o takiej metodzie tzw olewki ale boje sie ze to niezadziala

Gość Kamil_3
Jak bym nie mial ducha walki to bym nie walczyl tylko odrazu sie poddal

Gość misia1980
a twoja metoda dziala?? pisales ze kochasz a ona co na to? no Twoja metoda nie dziala to sprobuj mojej:) dasz rade, jak bedziesz slodzil nie wygrasz!!! wiem to na bank!!

Gość dididi/./../.
m222222222222222 TO TO MASZ COS Z GLOWA NA BANK

Gość misia1980
ale człowieku walka nie polega na mowieniu ze sie kocha i slodzeniu:) to jest gra i jak bedziesz dobrym rozgrywajacym to ja odzyskasz a jak bedziesz romantykiem i dobrym jak do tej pory to osika Cie cieplym moczem...ehhhhhh.... i tak pewnie jutro bedziuesz ja blagal zeby wrocila a ona ci powie ,,jestes za dobry dla mnie, zaslugujesz na lepsza.. albo juz ci to powiedziala

Gość Kamil_3
Kurde, ok wiec niech tak bedzie, moze masz racje, caly czas jej mowilem ze ja kocham, pierwszy przytulalem itd moze trzeba zmieni zasady gry, a jak sie nie uda to trudno, w sumie masz racje, bylem dobry, bylo zle teraz moze zagram zlego:)

Gość dididi/./../.
MIsIA ma racje,sprobuj tej metody, bo to Twoje skomlanie nic nie daje, ona wie ze ci zalezy i ja to "rajcuje"daje ci nauczke za to ze ja zostawiles, moze poniekad cieszy ja Twoj bol, to nauczka dla ciebie za to ze ja zostawiles

nieumiejętny podszyw kolejny i nie ja;)

Gość Kamil_3
Hehe zgadlas,kiedys jak sie poklucilismy i rozstalismy sie na kilka dni hehe to powiedziala mi ze nzasluguje na lepsza, ze jestem za dobry:)