Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotikooo

Mam dylemat. Niech mi ktoś poradzi co mam robić

Polecane posty

Gość gotikooo

Dostałam dziś propozycję pracy i jutro powinnam się stawić na rozmowę kwalifikacyjną. Zastanawiam się czy powinnam się tam udać ponieważ mam wątpliwości. Otóż w tym roku kończę naukę i chyba wolałabym najpierw zakończyć ten rozdział a dopiero później rozpocząć nowy. Niedługo czeka mnie egzamin do którego chyba wolałabym się przygotować aby uzyskać ważny dla mnie dyplom. Obawiam się, że praca mogłaby mi troszkę pokrzyżować plany. Gabinet w którym miałabym pracować wydaje się prestiżowy(jest to jedna z lepszych klinik w mieście). Co prawda nie musi to być wcale zaletą ponieważ taka praca może być bardziej wymagająca. Z drugiej strony po zakończeniu bieżącego rozdziału mogę znaleźć dużo gorszą pracę od tej oferowanej dzisiaj. Co o tym myślicie?

Gość szympek
weź robotę

Gość Ja tez cię kojarzę
ja tez bym brala ta oferte jezeli jest dla Ciebie interesujaca

ja bym probowala w pracy jak nie bedziesz dawac rady ze szkola to sie zwolnisz

Gość gotikooo
W sumie nie napisałam reszty swoich wątpliwości. Obawiam się tego, że sobie nie poradzę, że się skompromituję itd. To by była moja pierwsza praca i już teraz się nią stresuję :P Po zakończeniu nauki mam również możliwość znalezienia pracy w innym miejscu, gdzie zarobki będą niskie ale praca nie będzie stresująca. Znam tam wszystkich pracowników i panuje tam miła atmosfera. Nie sądzę również abym w tej pierwszej pracy dużo zarobiła.

skoro ta praca to jakis prestiz jak wczesniej pisalas to bym probowala.. potem wpis w cv to duzy atut

Gość gotikooo
tzn może źle się wyraziłam. Klinika jest jedną z lepszych w mieście ale dla mnie to raczej żaden prestiż ponieważ miałabym być tam recepcjonistką :P

hmm no to nie wiem :P powiem Ci ze ja osobiscie bym probowala a jakby mi ciezko bylo ze szkola to bym sie zwolnila praca to nie dziecko ;p

Gość gotikooo
Niby tak, tylko że ja już prawie skończyłam. Egzamin mam pod koniec czerwca i nie chcę go zawalić przez brak czasu na naukę, a przecież nie zwolnię się po kilku dniach pracy :p

no to odpusc jak Ci nie zalezy na tej robocie. zreszta rozmowa kwalifikacyjna nie zagwarantuje Ci umowy :)