Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedobab

co byście wybrały hiva czy dożywotnią otyłość

Polecane posty

Gość pytaniedobab

30 kg.

Gość dajmmmmmmmmmmmmmon
a Ty ?

Gość pytaniedobab
sama nie wiem ,bycie otyłym to straszne cierpienie i wstyd

Gość sdgdhbfgvhvgbjvbgj
nie ma czegoś takiego jak dożywotnia otyłość, wiec schudnąć można, a hiva pozbyć się nie da

Gość pytaniedobab
ale jakby nie można było schudnać kpw?

Gość pytaniedobab
proste pytania a wy dopisujecie filozofię. Pytam się z ciekawości na ile wygląd jest ważniejszy od życia

Gość Flffjtdjxryryhsjhje
Grubaski juz sie nie pocieszajcie ;) Ponetne sto kilo :) pies na kosci nie poleci hehe

"Pytam się z ciekawości na ile wygląd jest ważniejszy od życia" To ja Ci odpowiem... Z całym szacunkiem ale gówno się ma jedno do drugiego. Podobno nie ma głupich pytań... są.

Gość pytaniedobab
spierdalaj Cheap sreap, nie rozumiem ludzi co się tak przypierdalają, masz za pusty łeb żeby sobie wyobrazić coś abstrakcyjnego?

" nie rozumiem ludzi co się tak przypie**alają," Jakie pytanie takie odpowiedzi. Ja już mówiłam, że biorę HIV wraz z otyłością. "masz za pusty łeb żeby sobie wyobrazić coś abstrakcyjnego?" Właśnie wyobraziłam sobie bardzo abstrakcyjny widok: Autorkę tematu czytającą książkę. Szał nie? "spie**alaj Cheap sreap," Spoko, wyluzuj pani. "o ba, zawsze mieliśmy lepiej " I gdzie tu sprawiedliwość :D

Gość pytaniedobab
o kurwa mać ja pierdolę, właśnie czytam Umberto Eco ale pewnie nie wiesz kto to jest.

Gość pytaniedobab
przyziemny, mały móżdżek , inteligentne osobniki cechuje zdolność abstrakcyjnego myślenia

Gość pytaniedobab
jesteś księgową, kosmetyczką albo kurą domową ,idź poukładaj widelce w szufladzie, muszą się znaleźć w osobnej przegródce

Gość pytaniedobab
nie ,to ten od "psychologi tłumu na Saharze"

"Cheap- masz masz nie dyskutuj, nie ma sensu" Ale moja płytka chęć zaistnienia na forum każe mi pisać i pisać ;) I sprawia mi to przyjemność. Muszę tu zaglądać częściej bo zamiast wyładowywać frustracje na niewinnym partnerze mym mogę robić to tu ;) Pozdr.

Gość pytaniedobab
nie ma sensu kupować kredensu

"jesteś księgową, kosmetyczką albo kurą domową ,idź poukładaj widelce w szufladzie, muszą się znaleźć w osobnej przegródce" Posegregowane me sztućce w sposób w jaki ty segregujesz ludzi. Wszystko zna miejsce swe, szereg jest. Śmierć kosmetyczkom i kurom domowym to podludzie i gardzić nimi trzeba!

Gość pytaniedobab
"płytka chęć zaistnienia" cóż za wyszukane słownictwo. Pustaki zawsze się zasłaniają wysublimowaniem.

Gość pytaniedobab
każdy wybiera swój zawód na miarę swoich intelektualnych zdolności, po prostu włożyłam się do określonej szufladki, bez podtekstów