Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga24lataa

Mam 24 lata i nie mam biustu

Polecane posty

Gość olga24lataa

mój biust ma rozmiar B .. ewentualnie C . jest niby kształtny ,ale co z tego ? chciałabym mieć duzy biust ,ale jestem drobna :(

Gość olga24lataa
nago,albo w kostiumie kapielowym czy bieliznie nie wydaje sie taki mały ,ale pod bluzka już jest za mały nie wiem dlaczego

Gość olga24lataa
nie pokaze :P

Gość wykynyky
No bez przesady jak nie masz biustu a co mają powiedzieć co mają A. Może nie masz jakiegoś bardzo dużego ale do najmniejszych to on się też nie zalicza.

Gość gbebebf
to już nie będziesz mieć :D:D:D:D

Gość olga24lataa
właśnie sie zastanawiam czy sobie nie powiekszyć go .. ale bałabym sie operacji no i jest droga

Gość deska plaska
a ja mam 29 lat i rozmiar A/ B :O

Gość 966 Doktore Głodomore 666
Zpłodnić Cię trzeba to cyc00chny urosną!

Natura wiedziała co robi stwarzając Cię taką jaka jesteś. Nie trzeba po niej nic poprawiać. Weź lustro , spójrz w nie i powiedz sobie prosto w oczy "jestem piękna" i uwierz w to.

Gość marudzaaa
Nie marudz tylko sie siesz :) ja to bym sie zamienila z checia z Toba - chcesz to ci oddam to moje 65 G :D i zobaczymy czy bedziesz narzekac po tygodniu noszenia -na swoj :)

Gość dziś na pomarańczowo
Ty jesteś drobna i wcale nie masz takiego małego biustu. C to ja miałam, jak byłam o 25 kg grubsza, teraz to coś między A/B, a jestem wysoka i bynajmniej do anorektycznych nie należę. zresztą jeśli bez biustonosza masz piersi ok, to tylko się cieszyć. ja bez stanika mam klatę jak facet, to jest dopiero porażka :/

Mojego też nie widać, a nosze D. Raz z koleżanką byłam w sklepie po bieliznę i poprosiłam ekspedientkę o rozmiar 70D, żeby im tam na wieszczkach nie rozgrzebywać. Ta się odwróciła popatrzyła na mnie z takim wyrazem twarzy "co Ty dziewczynko pleciesz" i pokręciła tą swoją główką ale ja mnie zobaczyła w przymierzalni to jeszcze bardziej zdziwioną minę miała.

Gość jojjjjjo
mam koło 30 i rozmiar AA;/ więc mnie nawet nie wkurzaj!

Gość kihiojj
a ja nie mam prawie wcale piersi... lekko wystające cos mam... a na koncie dwójka małych dzieci :(