Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracusiaaa

Ale lejeee

Polecane posty

Gość pracusiaaa

aleee pogoda :O chce do domu :( a tu dniówka sieę dopiero zaczęła :( kto jeszcze w pracy?

Gość wouldilietoyou
ja leżę w łożku, sama w mieszkaniu, słucham Charles and Eddie-Would I lie to you po raz 15sty i piję jakąś zbożową kawę bo innej nie mam. Za godzinę muszę wyjść na język niemiecki więc za chwilę idę pod prysznic itepeee... :(

Gość pracusiaaa
też chce do mojego łóżeczka :(

Gość a ja siedze w szlafroku
właśnie zjadłam jajecznicę, wypiłam kawę, słucham ulubionej muzy i tak się będę obijać cały boży dzień :P Ale pomyślę o was :P:D

Gość pracusiaaa
a ja siedze w biurze do 16 :(:(:( ale prosto po pracy idę na piwo z przyjaciółkami :D

Gość pracusiaaa
śpicie?

ja siedzę jeszce w pizamie i pije kawę. jestem totalnie zamulona i nic mi sie nie chce przez ta pogodę (pada i 11 stopni). w perspektywie dzisiejszego dnia:sprzatanie, obiad, upieczenie sernika dla męża, nauka, zakupy spożywcze, pranie... charles and eddie- doskonały wybor na dzis, zreszta ja moglabym tego słuchac niezależnie od pogody-ten kawalek obniża moje wysokie cisnienie :-)

Gość masakryjatotalna
ja też siedzę , i siędzę i wkur... mnie to i też do 16 a mój chłop został w łóżku ....o jejy :(

Gość masakryjatotalna
pranie pier... dzisiaj i tak zepsuła mi sie woda , jakaś awaria , nauka- powinna być ale nie chce mi się , o sprzątaniu nie wspomnę - powinnam odgruzować chałupę bo inaczej syf nas pochłonie ale NIE CHCE MNIE SIĘ i po pracy zamówię pizzę ( jestem na diecie ) kupię piwo , napalimy w kominku i cały wieczór będziemy oglądać filmy :D:D yeh!

Gość masakryjatotalna
Piątek:D:D:D:D

Gość no piątek
a ja tez siedze w pracy do 16, ale to nic,damy rade! chociaz jak na razie wizja lezenia pod koldra i drzemania jest silniejsza...