Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki56799

Jutro mam egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Gość viki56799

Tak jak w temacie,jutro egzamin na prawo jazdy. Denerwuje sie z reszta to normalne. To moje pierwsze podejscie. Jakies rady?

Gość viki56799
jest ktos?

Gość Nie stresować się
najlepsza rana hehe :P

Gość Ja już po
Ja tydzień przed pilam melise, a przed egzaminem wypilam pół red bulla. No ale nie zdałam i tak. Przez taka głupotę.

Gość viki56799
Dzieki za rady :)

Gość Ja już po
Jak to radzili inni- niej wyjebane na egzamin. Nie ten to następny.

Gość jedz powoli i nie przejmuj
sie jak egzaminator będzie krzyczał , oni tak próbują zestresować zdających :o Ja zdawałam przy tragicznej pogodzie, padał deszcz, prawie nic nie było widać na drodze ale jechałam powoli (chyba 30 na godzine) i miałam przy tym więcej czasu na zastanowienie się by nie popełnić głupiego błedu. Egzaminator jak się darł po mnie że za wolno to mówiłam mu że nie ma warunków zeby szybciej jechać i tak jechalam powoli, czas szybko minął i zdałam ;) Tak więc przede wszystkim nie stresować się i robic tak jak sie uważa, nie słuchać pretensji egzaminatora ze za wolno bo to Ty jesteś kierowcą i Ty masz decydować. Tak samo mnie egzaminator podpuszczał przy zmianie pasa ruchu, kazał mi zmienic, ja wlaczylam kierunkowskaz i czekalam az samochod przejedzie bo był bardzo blisko a on do mnie "no już jedź!!!" Powiedziałam ze to ja decyduje kiedy zmienie i teraz nie mam możliwości, widać że mina mu zbrzydła bo nie udało mu się mnie udupić

Ja zawsze trafiłam na miłych egzaminatorów. Mówili spokojnie, niech się Pani zastanowi gdzie zrobiła pani błąd. Jak nie zdałam dawali mi cenne razy. Ogólnie nie wiem skąd się wzięło że egzaminatorzy muszą udupić. Poznałam 5 wszyscy spoko. I żeby nie było że taki ze mnie nieudacznik to nie mam prawa jazdy tylko na jedną kategorie.

Ja odebrałam wczoraj;) grunt to spokojne podejście jak cię będzie chciał udupić to i tak to zrobi mino,że umiesz jeździć;) PAMIĘTAJ O ŚWIATŁACH I PASACH;)

Gość automat,,,,,111
zdawaj na automacie jest o wiele prociej

Gość gerst na
a można zdawać na automacie? chyba nie w PL