Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna:((((((((

Czy test 4 dni po spodziewanej miesiaczce

Polecane posty

Czy test 4 dni po spodziewanej miesiączce jest już jak najbardziej wiarygodny? Robiłam go dziś rano i jest 1 kreska :(... Jest jeszcze nadzieja, że mógł się pomylić albo po prostu jeszcze jest za wcześnie?? Zaraz się popłaczę:(

Gość nvnskjkjaklg
nie płacz, ja na 2 kreską czekam 4 lata, badania, lekarze itd. wszystko o.k. chyba psycha

Ale najważniejsze, że się udało:). Ja jestem już po 1 poronieniu (ponad 2 lata temu) :(. Ale czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że mogę być w ciąży. W sumie czuję się nieciekawie od paru dni mnie mdli, i nie mam typowych dla mnie oznak na zbliżający się okres...

Gość a czy twoje cykle są
Bardzo reguralne? Moje mają tendencje do wydłużania sie. W 1ciaży też robiłam test 4dni później,i była 1kreska bez żadnego nawet cienia. Teraz okres spóźnia mi się teoretycznie 6 dzień,ale z obserwacji wiem,że owulacja się przesunęła. W dniu spodziewanej (wg owulki) były 2kreski,z tym że 2blada. Na drugi dzień też zrobiłam,ale była jeszcze bledsza:-(. Narazie @ nie ma. Brzuch czasem boli,piersi też. Zobaczymy. Mam nadzieję,że mocz za bardzo rozrzedzony,bo ten 2 to bardzo jasny był. Trzymam kciuki;-)

Mam regularne praktycznie jak w zegarku ewentualnie 1 dzien MAX mi sie spozniala... Na moim tescie nie ma nawet cienia 2 kreski :(. Wczoraj wieczorem tez robilam :(

Dajcie jakąś nadzieję :(..Nikt nie był w podobnej sytuacji??

A może krew sobie zbadasz?nie zawsze test jest wiarygodny. Ja też jestem po poronieniu. Przez pare m-cy obserwacje,testy owulacyjne i bla bla. I nic. Olałam. Znalazłam sobie inne zajecia. I jeśli teraz okaże się że jestem w ciąży, hehe to nas natura nieźle w jajo zrobiła.;-)

dam sobie jeszcze kolejne 4 dni. Jak nadal będzie jedna to pojde na badanie krwi.. Kurcze... Lece wziac ciepla kapiel. Troche sie zrelaksuje... Juz wole dostac okres niz miec zludne nadzieje

A Tobie oczywiście życzę żeby ta natura jednak was w to jajo zrobiła i sprawiła miła niespodzianke :)).

Jak długo się staracie? Zawsze tak reagujesz?

Gość a ja test robilam
po tygodniu bo zawsze mialam regularny okres i wynik byl pozytywny:)))))) nie martw sie i zalamuj bo duzo zalezy od psychiki a kochanie sie z nastawieniem ze to wlasnie dzis sie uda tez nie pomaga.