Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owoc maliny

Jak przekwalifikować się???...

Polecane posty

Gość erise
Czemu chcesz się przekwalifikować? Łatwo dziś znaleźć o dobrze płatną pracę dla tłumacza. no chyba, że ta filologia to filologia polska xD w takim razie nawet mi cię nie żal

Ja przekwalifikowalam sie z pracy w adinistracji/kiegowosc na tlumacza. Mialam o tyle szczescie ze w ostatniej pracy sporo tlumaczylam (firma zagranicna nabyla firme polska) i potrzebny byl ktos do tlumaczenia, do ksiegowosci itd...Po tym jak skonczylam pracowac skupilam sie na samych tlumaczeniach i zaczelam prowdzic dzialalnosc.

Tlumaczem byc latwo jak sie ma doswiadczenie, ja zanim zaczelam zarabiac musialam zrobic full darmowych tlumaczen dla referencji i reklamy.

anglistyka, niby jestem na studiach tłumaczeniowych ale nie jestem w tym najlepsza i nie widzę siebie w zawodzie tłumacza (tym bardziej że chyba nie jestem zbyt dobra, mam same złe oceny z tłumaczeń) czy nauczyciela (mogłabym pracować w państwowej szkole ale nie ma etatów) a ja chciałabym pracować na etacie...chociażby za te 1500 netto

Gość gość
Dziś to najlepiej podjąć studia podyplomowe i w ciągu roku można to zrobić.

Gość gość
Wyjedz za granice i zarabiaj 1500 euro

Racja, studia podyplomowe to doskonała szansa na przekwalifikowanie i zdobycie całkiem nowego wykształcenia w danej dziedzinie. Dzięki ich ukończeniu można stać się specjalistą i poszukiwać lepszej pracy lub liczyć na awans w dotychczasowym miejscu. Bardzo dobrym wyborem będą zatem studia podyplomowe w oddziałach Wyższych Szkół Bankowych. Studia można podjąć na wielu interesujących kierunkach w kilku lokalizacjach na terenie kraju, m.in. w Poznaniu, Gdańsku czy Wrocławiu. Atutami studiów podyplomowych na uczelniach WSB są m.in.: nowoczesne programy nauczania, koordynator-opiekun każdego kierunku, wykładowcy z doświadczeniem praktycznym, interaktywna forma zajęć - gry biznesowe, case studies, warsztaty, świadectwo w języku polskim i angielskim, przyjazna dla uczestnika organizacja studiów, Program Firma oraz dogodny, ratalny system płatności. Zapraszam serdecznie na naszą stronę internetowa po szczegóły oferty. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB