Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka z krememmmmmm

o tym jak moja siostra odkryła kołdrę...

Polecane posty

Gość rurka z krememmmmmm

w skrocie: mamy ponad 30 lat-ja i moja siostra...dzieci,mezow... przychodze dzis do niej ze swoim mezem na kawe...pijemy,rozmawiamy..ona wskakuje pod koldre...dalej pijemy,dalej rozmawiamy.... wspomnialam cos o depilacji.... na to ona -rozkraczona,odrzuca koldre i pokazuje....ze ogolona nie jest:O majtek tez nie zauwazylam:O ok.wyluzowane z nas dziewczyny i chlopaki... ale nie uwazacie,ze jej sie na mozg rzucilo? w koncu moj maz....ja....:O swoja droga do jutra nic nie przelkne:(

Gość rurka z krememmmmmm
no nie!a niby o co mi chodzi! o to tez:P zapyutalam czy przy jej mezu tez tak moge zrobic,...zrobila glupia mine tylko... ale nie tylko o facecie mowie...bez przesady...ale o to,ze gowniarami nie jestesmy...i takie zachowanie?:O poza tym czego jak czego ale jej od kolan zarosnietej c...i nie musialam ogladac przed sniadaniem:(... o ...przyzwoitosc mi chodzi...taka ludzka przyzwoitosc...

Gość jak Twój mąż na to zareagował
????????:O ja bym mialam schize ze się podniecił albo mu się bardziej jej cipka sposobała:D

Gość rurka z krememmmmmm
zatkalo go:) poza tym zadzwonil tel i musielismy wyjsc:) teraz mowi,ze jej cos odwalilo,ale znamy facetow:) nawet zeby sie podniecil jak nigdy w zyciu-to nie jego wina:) cholera!teraz o cip...e szwagierki bedzie dumal!:) ale nie wazne czy mu stanie czy nie...chodzi mi o siostre:o "luzna"z niej dziewczyna...zawsze pozwalala sobie na zbyt wiele w kontaktach z facetami;)ale nie zmienia to faktu,ze nadal jestem w szoku... zapomne o sprawie,...odezwe sie to bedzie dym,ze zazdrosna jestem i urojenia mam:) matko..............rozkraczona pipa na sniadanie:O

Gość fghfghg
moja kolezanka tez ma taką siostre :-O

Gość rurka z krememmmmmm
w drodze do domu moj maz caly czas mial sterczacy maszt

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
i ja mam taka siostre:O siada mojemu mezowi na kolana np:oa jak sie odezwiesz to kretyna zazdrosnego z ciebie zrobi:oogolnie szmata z niej i z 20 facetow to na bank juz miala:ono ale z jej prowadzeniem sie:o