Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciazyjestem

kiedy zacznie mi brzuszek rosnac?

Polecane posty

Gość wciazyjestem

weszlam w 4 miesiac ciazy, jestem w 14 tygodniu i mieszcze sie jeszcze w spodnie, moze jak sie zapne to sa juz ciasne, ale tak naprawde nic jeszcze nie widac, kiedy brzuszek sie zaokragli? dodam ze to moja pierwsza ciaza.

Gość Niuniulkai
Ja miałam ogólnie mały brzuch a tak to co zaczał być widoczny dla innych to pod koniec 6 miesiaca

Gość kejsiiiiii
ja jestem w 12 tygodniu ciazy a mam brzuch jak w 5 miesiacu , zaznacze ze w pierwszej ciazy nie mialam wogule

Gość colpoe
oj nie ma zasady, u mnie w 14 tc też kompletnie jeszcze nic nie było widać, tylko tak jak u ciebie lekko spodnie ciasne...teraz jestem w 23 tc i owszem, jak założę spodnie ciążowe z tym pasem, to widać coś, bo to opina...ale jak jestem w normalnych spodniach, to właściwie nic, w każdym razie spokojnie jakby było trzeba, to mogłabym, tę ciążę jeszcze ukryć...a są kobietki, które już w 23 tc mają duży brzuszek...

Gość Mamuśka007
Ja miałam tak samo. Brzuch zrobił się widoczny gdzieś w 18. tygodniu, ale i tak wiele osób postronnych go jeszcze wtedy nie dostrzegało. Porządnie wybulił się gdzieś w 22.-23. tygodniu.

Gość taka sobie mamam
już Ci rośnie powoli:) moją ciąże tez dało się tak naprawdę zauważyć koło 6 miesiąca. A tak z miesiąc do 2 wcześniej to się denerwowałam że mam taki brzuszek że dla innych to może wyglądać jakbym się przejadła po prostu:D

Gość colpoe
ale akurat to lepiej że nie ma się duże brzucha praktycznie od początku ;)

Gość Mamuśka007
Ale to zależy też od wagi. Ja przed ciąża nosiłam xs/s i miałam bardzo płaski brzuch. Moja koleżanka przy kości urodziła wcześniaka w 8. miesiącu i sporo osób się dziwiło, bo nie zauważyło, że jest w ciąży.

Gość wciazyjestem
oby, mam nadzieje ze niedlugo bedzie widoczny :)

Gość wciazyjestem
no ja waze 62 kg przy wzroscie 164cm, nie jestem chuda ale tez nie jestem gruba, 2 miesiace wymiotowalam .

Gość colpoe
Oj zależy i niezależy od wagi...znam osoby bardzo szczupłe po których długo nie było widać ciąży, a znam i te tęższe (nie grube), które szybko dostawały brzuszka i było widać, że to ciążowy...myślę że to jest po prostu też jakoś genetycznie uwarunkowane...