Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia04021991

bachormagazyn.pl

Polecane posty

Gość kasia04021991

wejdzcie na www.bachormagazyn.pl i napiszcie co o tym sadzicie. mnie osobiscie to poruszylo. maciezynstwo nie zawsze jest oaza spokoju ale to jak sugeruja by traktowac tam dzieci... oburzajace

Gość aswwwww
ty nie łykaj wszystkiego jak pelikan. i weź coś z przymrużeniem oka. bachor rządzi. :D:D:DD: ale to nie dla was matek polek :o tylko dla mądrych rodzicielek.

Gość ołłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeee
Kocham moje dzieciaki i nie widze w tym nic zlego lubie czasem czarny humor rowniez w tym wykonaniu:) bachor rzadziiiiii!!!!!!!!!!!

Gość laluna88
śmiechowe. oj tam oj tam trzeba sie zdystansowac. nie raz kazdy rodzic ma zalamanie nerwowe. :P

Gość kasia04021991
dobra ja rozumiem i wy tez ale kiedys znajdzie sie taki co nie zrozumie i zrobi cos chorego, np kojec pod pradem i kto bedzie winny?

Gość kasia04021991
no dobra macie racje i wiem ze czasem kazdy rodzic moze wysc z siebie i stanac obok. ale dla mnie jako kobiety prowadzacej dlugie bezowocne starnia o ciaze jest to zbyt brutalne

Gość kasia04021991
no to pora na czarny humor,, czym rozni sie zyd od zapiekanki? zapiekanka nie piszczy i nie puka w szybke,, i pewnie gro ludzi wezmie mnie teraz za antysemitke... ale w glupich tekstach jak na bachormagazyn.pl nikt nie widzi nic zlego. dla mnie to znieczulica

ja tez sie dlugo staralam co nie znaczy ze nie mam czasem ochoty udusic wrzeszcza;) milosc miloscia ale bez przesady nie dajmy sie zwariowac:) ktos mial pomysl no moze nieszablonowy ale mial ja sie czase usmieje do lez:)i chwala mu za to bo ze zmeczenia czasem na oczy czlowiek nie widzi a tu taki humor :)

Kasia :D kazdy z nas usmial sie kiedys z zartu o zydach ruskach polakach i innych co nas nie czyni zlymi ludzmi ja nie trawie dowcipow i pedofilach i to w zadnym wydaniu i tyle

Gość kasia04021991
no dobra olll jeee masz racje. tylko szlak mnie trafia jak ktos w stosunku do swojego dziecka bezposrednio odnosi sie w taki sposob... np moja tesciowa ma taka mode i to samo robi jej corka. kiedys przy mnie zgnoila swojego 8 letniego syna od grubasow, kurwiarzy itp a to chyba normalne ani smieszne nie bylo. najgorsze jest to ze takich patologii jest multum. no kurde jak mozna tak ponizac dziecko.

Gość aswwwww
co innego mówić o dziecku tak jak napisałaś, a co innego nazywać go uroczo bachor :D