Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itiurttritor

Jak zachować się podczas zerwania?

Polecane posty

Gość itiurttritor

Czuję, że niestety mój facet mnie rzuci. Jak się zachować w takiej sytuacji (kiedy mi to powie)?

Gość Łocholercia
powiedzieć, że sama chciałaś to zrobić i że cieszysz się z jego reakcji (niech dziad będzie w szoku, bo on będzie miał nadzieję, że będzie ci żal, nie pokazuj mu tego)

Gość itiurttritor
No właśnie nie chcę żadnych kłótni, chcę zachować klasę. Ale teraz jak o tym sobie myślę, to już chyba wiem co powiem. Jak mi zakomunikuje, że ze mną zrywa, to powiem cośw stylu "ufff, już myślałam, że spotkaliśmy się ot tak po prostu, i że to ja będęmusiała zerwać" :O

Nie płacz, nie dramatyzuj- skoro wiesz wcześniej, żen tak będzie to nastaw się psychicznie. Dziad nie będzie miał satysfakcji :)

Gość itiurttritor
Jest ciężko, ale postaram się. Nigdy przy nim nie płakałam. W ogóle nie pamiętam, kiedy ostatnio płakałam. Niemniej jednak jest mi strasznie przykro. Aha, i jeszcze jedna rzecz. Lubię się dobrze ubrać, więc nie zakładam fahnych ciochów tlyko na specjalnie okazje. Poza tym dzisiaj wieczorem wychodzę ze znajomymi, no i wiadomo, założę szpilki itd. Sęk w tym, że ostatnio jak widywałam się z moim to miałam na sobie np strój treningowy. Nie chcę, żeby pomyślał, że to dla niego się"wystroiłam" :O

Gość 6676765567
niech sobie mysli co chce, jego strata

Jak się zachować w takiej sytuacji" zachowaj kamienna twarz ale taka radę to o dupę potrzaskać bo i tak będziesz pewnie ryczeć ;)