Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniaMONT

Przeczytajcie co dzisiaj odkryłam.śmierdzi mi zdradą.

Polecane posty

Gość MoniaMONT

Nie mamy ze swoim facetem tajemnic przed sobą.mój laptop jest w naprawie,więc dzisiaj skorzystałam z jego laptopa,JESTEM SAMA W DOMU.Po odpaleniu laptopa,załączyło się jego gg.wiem że on nie ma czasu z niego korzystać i z nikim nie GADUJE:) przyszła wiadomosc otworzyłam ją ale to JAKAŚ REKLAMA.spojrzałam że ten jego profil jakiś goły:) i dodałam avatora NASZE ZDJĘCIE. No i właśnie po tym ,jakAś Anka wysłała wiadomość z emotikonka BRAVO!!!odpisałam o co chodzi?a ona na to fajna fotka,ja do niej mi też sie podoba:-) a ona na to nie wiedziałam że z kimś jesteś. podała date czyli 3 mies.temu nic nie mowiłeś,jak zobaczyłam te datę to zamarłam,akurat byłam za granicą 5 dni,a on wtedy nie odbierał tel.bo niby przysnął i odpisał o 1 w nocy,a ja dzwoniłam 0 22-iej.co myślicie o tym?zapytam chuja jak wróci co to ma byc wogóle? Dopiszę wam że jesteśmy ze sobą rok,a tej dziewuchy fotke mi kiedyś pokazywał że to jego byłej koleżanka że to taka kurwa,a kiedyś to miał jej fotke ściągniętą na pulpicie, ,mówił że może przypadkiem sie skopiowała że on jej nie zna ,,aha i wogóle to jest nam ze soba cudownie w sexie i wogóle jest dla mnie jak pantoflarz,juz nic rozumiem,myslicie że zdradza?co mam dalej robić,nie odpisuje nic tej kurwie,ale mu dzisiaj zrobie jazde,albo nie!!! zapytam grzecznie,nie jestem gowniara żeby robic panikę,doradzcie proszę

Gość shuma
powiedz całą prawdę co dziś się wydarzyło i poproś o wyjaśnienie!

Gość MoniaMONT
Fakt, jak mnie nie było te 4 dni to dałam się puknąć jakiemuś ciapakowi, ale że ON?! O nie, nie, nie mili państwo, tak nie będzie kurwa!!!

Gość MoniaMONT
jakos tak nie skladnie pewnie wszystko napisałam,a wiec tę date co ona podała to niby sie widzieli tak dala do zrozumienia

Gość MoniaMONT
oj podszywaczek? doradzcie kochani na poważnie co o tym sądzicie?

Gość shuma
wszystko zrozumiałam, ja bym poczekała w domu, otworzyła to gg i od razu poprosiła o wyjaśnienie... tak nie będzie miał ani czasu ani możliwości skręcić na szybko logicznej ściemy i powie prawdę albo zacznie się na maksa motać i zobaczysz

Gość MoniaMONT
11.50 podszywacz :-(

Gość MoniaMONT
Oj ty niedobry podszywaczku z 11:51 oj ty, ty!

Gość shuma
a z laską rozmowę kontynuuj !

Gość MoniaMONT
zapytam go,ale teraz go nie ma ,wole prosto w oczy poczekam aż wróci,niewiem co zrobie

Gość MoniaMONT
Ściągnę tą kurewkę do nas na chatę i poczekam razem z nią na niego. Zobaczymy co wtedy zrobi. Jeśli znajdzie jakieś racjonalne wyjaśnienie to strzelimy po trójkąciku i będzie git. :D

Gość MoniaMONT
Napisałam jej, że ma piękne stopy.:(

Gość lollipopek
shuma ma rację! poczekaj na spokojnie aż wróci, nie dawaj nic po sobie poznać i z laską gadkę kontynuuj

Gość MoniaMONT
co mam teraz jej napisać?jako on to jest

Gość o matko ja bym już miała
milion myśli, mi to śmierdzi czymś w stylu "ukrywam że kogoś mam żeby jednorazowo się zabawić" ściągnęła się jej fotka sama? gadał o niej źle? wszystko wskazuje, że chciał uśpić Twoją czujność:O ja na Twoim miejscu gadałabym z nią dalej jakby to był Twój facet i się podstępem podpytała;)

Monia- może popisz z tą panną i się upewnij. Bo nawet jak masz rację, to facet Ci się może wszystkiego wyprzeć i po sprawie. A Ty w sumie twardych dowodów nie masz...:(

Gość lollipopek
no na pewno nie przyrwaj z nią gadki

Gość MoniaMONT
Przeglądam teraz nasz wspólny album a łzy lecą mi po policzkach...Byliśmy tacy szczęśliwi...Tacy szczęśliwi...

Gość lollipopek
udawaj że jesteś nim, zaraz dam Ci moje gg pomogę

Gość ey ye
jak z nia gadalas to czemu nespytalas kim jest

Podkręcaj coś- żeby sprawdzić czy jakaś fizyczna zażyłość jest między nimi... komplementy, coś może, że chciałby wrócić do tego co się zdarzyło...

Gość MoniaMONT
jako on co mam napisac ? bo jak jej nie zna tylko faktycznie jego była cos kombinuje z koleżanką,to sie wyda że to nie on pisze,a jak ja zna a bede ggłupie pytania zadawac to tez sie wyda

Gość o matko ja bym już miała
napisz cos w stylu, co porabiasz dzis i jak Ci się podobało wtedy czy coś w tym stylu?:D

Gość MoniaMONT
Dziwne, że ona na avatarze ma ciążowy brzuszek.:o

Gość a mnie śmierdzi ściemą
"podała datę" Fajnie ze laska rozmaiwjać podaje datę ostatniej rozmoiwy: "czesc, o widze, że kogoś masz, a 15 marca 2012 o godzinie 23.04 nic o tym nie wspominałeś" Zenada jakaś :o

Gość lollipopek
11684269 pomoge

Gość MoniaMONT
a mnie śmierdzi ściemą - tak masz racje to moje marne prowo, przepraszam :(

Gość MoniaMONT
11.57 podszyw wogóle nie ryczęnie jestem kopnięta jestem zła.ale co mam napisać?

Gość Kochanie Ty NIE moje
Pisz z nia jako Twoj facet, podpytasz co sie dzialo, a potem zapros ja do domu i poczekajcie razem na Twojego chlopa ciekawe co powie

Gość lollipopek
no dałam Ci moje gg, zagadaj, pomoge Ci na bieżąco, bo na kafe się pogubimy