Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koneser_krągłości

Duża pupa i mocne uda

Polecane posty

Gość gwghwrg
też mam 65D i nie ejst to Bóg wie jak dużo .

Gość wyobraź sobie że
...jakies kiedys ktos badanka zrobił, z któych jasno wynikało, ze podobają się szczupłe babki, ale w dotyku i tak dalej :) mężczyźni lubią jednak te bardziej miękkie. Co do dużej pupy i mocnych ud- norma, kobiety maja taka budowe, to do noszenia ciąż :) cieszę się, ze różni faceci lubią rózne typy damskiej budowy. To fajne.

Gość fsdfsdfsd
na pewno chciałaś użyć słowa "szczupła" ? :D

Gość duza pupa,mocne uda.....
No tlusta ta pupa to tez nie jest :-).Wystajaca?Odpowiednie slowo?:-)

Gość fsdfsdfsd
eee taka puchata ? :D

Gość ciekawskisdsd
a to prawda, że kobiety o szerokich biodrach mają luźne cipki ?

Gość lubie kobiety o szerokich
a to prawda, że kobiety o szerokich biodrach mają luźne c*pki ? nie mają takie same co te z waskimi

Gość ciekawskisdsd
czyli jednak mają te z wąskimi są lepsze :(

Gość awerejka
powtarzasz się Leviatan 🖐️

powtarzam aby kobietom uświadomić że na wiele niedoskonałości ciała nie zwracamy uwagi :P

Gość awerejka
a jakoś autor tematu wyraźnie zaznaczył, że życzy sobie dużych ud i pupy ale bez cellulitu :D

awerejka -> dużo ruchu i by go nie było a po 2 pewnie i tak by nie wiedział że on jest ;P

Gość awerejka
ja akurat wiem jak zadbać o oto żeby nie było cellulitu więc wskazówek nie potrzebuję ale myślę, że autor jednak zdaje sobie sprawę z istnienia cellulitu i wie jak wygląda 🖐️

Gość konkpistador
Koneserze-przede wszystkim musisz zmienic parametry nazewnictwa.To co ty nazywasz"chude"-to sa w rzeczywistosci zgrabne,normalne kobiety co ty nazywasz kraglosci-to sa otluszczenia grubaski Jezeli bedziesz uzywal takiego nazewnictwa-nie mam nic przeciwko twoim gustom.Przynajmniej dla takich facetow jak ja zostawisz te superseksi zgrabniutkie o wymiarach stanowiacych o tym ze kobiete nazywa sie szczupla. Twoje gusta akurat mieszcza sie w tych z nadwaga kolego.Wynika to nie tylko z gustow wiekszosci ale przede wszystkim z tabel wagowych wedlug ktorych waga kobiety powinna wynosic: wzrost minus 100,minus 10%.Porowna,przyloz ten wzor do twoich ulubienic........

Gość koppe
Każdy lubi co lubi.Dla mnie takie wielki pupy,to poprostu wynaturzenie,bo wszystko powinno być proporcjonalne.Przecież wpadacie w jakieś skrajności,albo chude wieszaki ,albo pupy takie ,że usiąść na nie można.Są też kobiety normalne,mające trochę cialka i wszystko proporcjonalne.Dajecie przyklady znanych celebrytek,ale to one ,żeby pozbyć się kompleksow rozgłosily na caly świat za jakie bajońskie sumy ubezpieczyły swoje pupy.Może jak kobieta młoda to się podoba ,ale wiecie jak wygląda taka pupa olbrzymia za 30lat? Proporcja panowie,proporcja......Ale o gustach się nie dyskutuje :P

Gość konkpistador
"wyobraź sobie że ...jakies kiedys ktos badanka zrobił, z któych jasno wynikało, ze podobają się szczupłe babki, ale w dotyku i tak dalej mężczyźni lubią jednak te bardziej miękkie. Co do dużej pupy i mocnych ud- norma, kobiety maja taka budowe, to do noszenia ciąż cieszę się, ze różni faceci lubią rózne typy damskiej budowy. To fajne." ---kolego-szczuple seksowne dziewczyny sa naprawde super i w dotyku i wygladzie.Tak ze nie wierze zeby komus sie jakos wichrowalo z tym dotykiem.Jezeli chodzi o ta czarna ze zdjecia z linka-to dla mnie jest to nie kobieta tylko potwor i to w dodatku obrzydliwy.Jest zupelnie aseksualna.Nie dotknal bym jej nawet kijem.Gdyby tak wygladaly wszystkie facetki to zostal bym nalogowym onanista.Brak slow w jakimkolwiek jezyku zeby opisac jaki wstret czuje do tego stwora.Tfuuuu

Gość konkpistador
Levviatan-kim ty jetes czlowieku?Nie wiesz co to celulitis?Naprawde?Poza tym te twoje stopki.Nie chce ci sie samemu smiac gdy jestes zmuszony jej czytac co cos napiszesz?

Gość konkpistador
Levviatan bo ja na twoim miejscu mialbym po kazdym przeczytaniu tych stopek dac sobie w pysk albo skoczyc z mostu.

Gość njmhv
Levviatan-czy ty siedzisz przed komputerem z kumplami z podworka?Jezeli nie-TO PISZ TYLKO I WYLACZNIE W SWOIM WLASNYM IMIENIU-a WIEC W LICZBIE POJEDYNCZEJ !!!!!! Kto ci dal prawo do pisania w imieniu innych ????!!!!

Gość bananowy song
bananowy song o gustach się nie rozmawia, inaczej - jeden lubi nocnik a drugi to co w środku a trzeci walic sie pala po lbie-tak jak ja.Ooo zaraz-pala po rowie-kolege.

Gość chętny do oceny
ja chętnie ocenię!

Gość chętny do oceny
dawaj fotkę!