Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koneser_krągłości

Duża pupa i mocne uda

Polecane posty

jestem o rok od ciebie starszy i lubię taką figurę jak twoja więc nie mów że starsi bo rówieśnicy też (oczywiście ci co szukają kobiety a nie tak zwanej dziuni czy dupy) ;)

Gość gacie w celibacie
Miałam kiedyś takiego kumpla miał zawsze bardzo ładne dziewczyny - znałam z 5 jego dup, zawsze mi docinal bo miałam wtedy callkiem spora nadwagę - 85kg przy 172 cm. Nigdy chamsko, ale zawsze mi wbijal jakieś szpileczki. Aż pewnego dnia będąc całą paczka na Mazurach spilismy się i wylądowalismy razem w łóżku. I nie chciał wyjśc z niego przez następne pol roku, a co zabawniejsze to ja na koniec kopnelam go w tyłek bo mnie wkurzala jego narcystyczna natura :P Ale to było zabawne jak z dnia na dzień mu nadwaga przestała przeszkadzać :P

moim zdaniem lepszą było by karą dla niego jakbyś go rozpaliła i potem powiedziała że przecież takie nie lubi i wyszła :P

Gość sestra
Wiesz, zapewne dla wielu jestem "wielkodupcem" czy coś, rurek to na siebie nie włożę ;) Ale jakoś bardzo mocno mi to nie przeszkadza, choć naturalnie nie twierdzę, że moja klepsydra to najlepszy typ dla kobiety. Chyba jednak preferuję - i u innej kobiety jestem w stanie zwrócić na to uwagę - wcięcie w talii, niż chude nogi, kwadratowy, płaski tyłek i brak talii - wciśnięte w najbardziej nawet seksowne szorty.

Gość Normalna kobieta, rozmiar 40
Ja może aż takich dużych ud nie mam ani dużej pupy, ale chudzielcem nie jestem. Mogłabym się uznać za "normalna" - ani grubą ani chudą (duży biust, w miarę płaski brzuch - mogę nosić obcisłe bluzki bo nic mi nie "wystaje", widocznie zaznaczone biodra i średnie uda). I szczerze mówiąc, z moich obserwacji wynika, że nie mieszczę się w dzisiejszych "kanonach". Jeśli chodzi o twarz to nie uważam, się ani za kobietę przepiękną ani za brzydką. Ot po prostu ładna, dla niektórych przeciętna i tyle. Jeśli chodzi o powodzenie, to mam to samo co poprzedniczka. Podobam się z reguły facetom starszym ode mnie (mam 23 lata), natomiast rówieśnicy z reguły nie zwracają na mnie większej uwagi bo oczywiście nie mam ciała modelki. Mam faceta, ma 26 lat jesteśmy razem kupę czasu i wiem, że mu się podobam, także faceci, którym podoba się trochę więcej ciałka oczywiście istnieją :) Dwa tygodnie temu próbowałam kupić sobie strój kąpielowy w tzw "sieciówkach", ale niestety praktycznie nie było to możliwe. Nie wiem czy to moda jest wypaczona, czy ja jestem jakaś niewymiarowa (wydaje mi się, że mam bardzo proporcjonalną figurę) Noszę rozmiar czasem 38, ale z reguły 40 i niestety, ale przy majtkach rozmiaru M, stanik od kompletu był tak mały, że nie wiem skąd oni to wytrzasnęli. To samo z rozmiarem L, wielkie gacie, ale staniczek jak dla 10 latki. Czy teraz są takie kobiety? Ostatecznie poszłam do porządnego sklepu, z porządną rozmiarówką, gdzie M to M a L to L i gdzie 38 nie staje się nagle 36 a 40 rozmiarem 44.

Gość sestra
Haha, popieram ;) Ja rozumiem, że ideałem dla projektantów jest figura wychudzonego 15latka, ale puk puk ;) Na kobiecą figurę trudno kupić mi w sieciówce ubranie, trzeba się naszukć. Bo jak coś przejdzie pzrze uda, to znowu w pasie odstaje na pół metra. Widzę, że coś w pasie będzie dobre - przez uda nie przejdzie...A jak już coś się znajdzie, to przeprazsam, ale nie będę chodziła w jakiś śmiesznych podkoszulkach z Kaczorem Donaldem, bo zwyczajnie mi to nie przystoi.

Gość Normalna kobieta, rozmiar 40
Kamyl Oczywiście, że tak. Dla mnie mój biust jest duży. Nie wiem jaki dla Ciebie musiałby być, żeby się kwalifikować w tej kategorii, ale każdy inaczej pojmuje kategorie mały i duży. Nie noszę ani miseczki A ani B Jeśli chodzi o rozmiar to mam problem, największy chyba z doborem koszul. Jak w piersiach rozmiar jest odpowiedni to na brzuchu wszystko wisi i muszę zwężać, jak talia i brzuch są ładnie podkreślone, to nie mogę się dopiąć w piersiach. Po prostu, w dzisiejszych czasach figura - duże piersi + płaski brzuch są praktycznie nie do zaakceptowania w sklepach sieciowych. Dla nich jak kobieta ma cycki to automatycznie musi mieć duży brzuch. Mały brzuch to małe cycki. Gdzie logika, to nie wiem.

Gość Szanzen Hihihihihq
Panowie co myślicie o mojej figurze (niestety zdjęcia załączyć nie mogę) Szczerze , nie boje sie krytyki. Mam fajnie odstającą pupę ala J' Lo. Płaski brzuch , Ekstra wcięcie w tali i niestety...biust rozmiar A :(

Gość Szanzen Hihihihihq
Levviatan dzięki :) Nie powiem , faceci sie za mną oglądają :) No ale ten biust to mimo wszytsko jest taki kompleks duży ale mam nadzieje ,że nadrobiam go wlasnie innymi kobiecymi atutami.

obdarzają mnie panowie dojrzalsi, którzy mają już nieco więcej w głowie, niż tylko dwa, dyndające jaja między udami- :D :D :D :D ;)

Gość kmitel
Najbardziej rozwala mnie twoj nik koles-"koneser kraglosci" bo tak naprawde to ty jestes koneserem schabow,otluszczonych hipciow czy antykobiecych zwalow.Nie obrazajac nikogo.

Gość Sympatyczny gość
Czy jest taka kobieta jak opisana w pierwszym poście na Dolnym Śląsku chętna na gorący romans? Ja - interesujący 30latek ze sporym przyrodzeniem i ogromną fantazją w łóżku. Namiętny, gorący seks z uwielbieniem Twojej pupy i całej osoby. Nie przeszkadza mi nadwaga. Gorący temperament wskazany:)))

Gość nfnklnvknlkv
Jestem starszym facetem. Mialem i mam wiele kobiet. Kobieta powinna byc po prostu zgrabna i harmonijna - miec kobiece ksztalty (biust, pupe, uda, nogi), ale wszystko zgrabne - bez przesady w strone wieszaka na ubrania ale i bez przesady w strone slonicy. Jezeli jeszcze taka kobieta umie sie zgrabnie poruszac, umie byc dobra w lozku (wiaze sie z pewnym wygimnastykowaniem i ruchomoscia - harmonijnym cialem trzeba umiec dobrze poruszac) - to OK. Uprzedzajac zlosliwe uwagi obrazonych istot zenskich : nie mam brzucha, nie mam nadwagi, jestem wysportowany i mam dobra na miare mojego wieku kondycje - tego samego wymagam od kobiety, aby sie nia blizej zainteresowac. Dwudziestki i trzydziestki juz mnie nie interesuja, ale atrakcyjne kobiety w srednim wieku.

fAceci lubią kobiece kształty czyli pupa piersi uda to są kobiece kształty i nie przyrownujcie ich do spasionych Wieprzy z wielkim bebzolem podgardlem i ramionami jak u britnej spirs pewnie piszą to płaskie paszczury bez cycek talii i z płaskim zadem o figurze 12-letniego chłopca

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
przykro mi wszystko ładnie fajnie w tych fotach co te strony podajecie ale musze was zmartwić to sa fotoshopy wiele z tych fot widziałem w playboyu i ckm niektóre to nasze rodaczki i tam niestety ich tyłki miałty nie więcej niż 90 cm tak że musze was zmartwić w naturze bardzo rzadkoooooooooooo kiedy można trafić na taką kobiete

Gość jxnnsnshs
To prawda. Niestety to rzadkosc, a szkoda.....

Gość Znawca i coneser
Kobieta z figurą gruszki to wielka dupa i krótkie nóżki :)

Gość toomnie
No to chyba o mnie bo mam wielki tyłek duże masywne uda dobrze że chociaż wcięcie i cycki też duże ;) Nie narzekam na swoją figurę ;)

Gość może by tak ...
Mnie też kręcą do szaleństwa duże pupska,a do tego,jak kobieta ma dość grube łydki,uda,ale kształtne.Nie mogę się oprzeć gdy takie widzę.Normalnie mnie telepie z zachwytu.Typ kobiety XL uważam za super sexi :) Są takie i się świetnie ubierają podkreślając swoje kobiece wdzięki.Buty na wysokim obcasie,a jeszcze jak nosi pończochy,szok :)

Gość ble bleble
DUZA PUPA = WIEKSZY SMROD Z ROWA.

Gość toomnie
Tyle was tutaj panowiec to w takim razie skąd i dlaczego tyle hejtów leci na panie o pełniejszych kształtach, i to nie tylko od ich własnej płci, a od płci przeciwnej? Trochę mi wiarę w facetów przywracacie :D

Gość może by tak ...
toomnie napisz coś o sobie.Lubię takie kobietki,jak pisałem one mnie po prostu doprowadzają prawie do omdlenia :)