Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esiaa

Czy sa szanse ciazy?

Polecane posty

Gość Esiaa

Kochalam sie z chlopakiem w dniu plodnym lecz niedoszedl w srodku.. czy sa jakies szanse na zajscie w ciaze?? Pomocyyyy!

Gość no litośśści
wiesz kiedy masz dni płodne, a nie wiesz czy możesz być w ciąży???

Gość Esiaa
Dodam ze bez zadnego zabezpieczenia.. Okres mialam 19 maja do 24.. I wczoraj wychodzily mi dni plodne i jak myslicie?

Gość sasass
szanse wynosza około 20 % 10 % to takie ze czasem penis wytwarza nasienie przed dojsciem .. Moze to byc na przyklad płyn ejakulacyjny albo mniejsze ilosci nasienia . Jesli stosujesz prezerwatywe w polaczeniu ze stosunkiem przerywanym to na pewno nie zajdziesz w ciaze .

Gość prawiczek22
ja wiele nie pomoge bo jestem prawikiem . Ale zdarza mi sie tryskąc przed głownym dojsciem - niewielkimi porcjami ( jest tego nie wiele , ale to nie Preejakulat- preejakulat zawiera tlyko kilka kropel , a moje małe wystrzały to pół łyżeczki nasienia )- zwłaszcza jesli mam kilka tygodni przerwy .. . Nie wiem jak jest z kobietą . Podczas bicia konia ma sie większa kontrole nad wszystkim

Gość prawiczek22
główny wystrzał to 1 łyżka stołowa nasienia . Wiec całkiem sporo . Mam tak zwane wytryski bez orgazmu . Ale one nie sa zbyt obfite . To jest łatwo osiągnąć przy waleniu konia .

Gość prawiczek22
U mnie nie istnieje cos takiego jak orgazm bez wytrysku , ale mam wytryski bez orgazmu . Jak sobie wale z 10 minut . To wystrzele kilka razy w międzyczasie , a dopiero po 10 minutach mam wystrzał główny . Tylko wystrzał głowny zawsze ma najwiecej nasienia .

Gość Esiaa
Ale czy moge byc? Jesli nie doszedl w srodku?? I jak wyciagnal za 10 sekund dopiero mial wytrysk... Czy z tego plynu mozna zajsc??

Gość tak, można zajsc
można, jak najbardziej. Gdyby nie można było, to stosunek przerywany byłby jedną z metod antykoncepcji.

Gość prawiczek22
szczerze mówiąc ja na pewno bym stosunku przerywanego nie stosował , bo mam czasem wystrzały przed dojsciem Na pewno jakbym robił to z dziewczyna to by zaszła w ciąże. Ale wiele facetow ma tylko wytrysk główny wiec u nich ryzyko zajscia w ciaze jest mniejsza.

Gość martta grzechu warrta
Szanse 20 %? No bez przesady. Tyle to jest przy normalnym wytrysku w udowodniony dzien plodny. W tym wypadku szanse sa wedlug mnie zerowe. Czytalam ostatnio, ze najnowsze badania wskazuja, ze w preejakulacie nie ma w ogole plemnikow, a nawet jesli sa sladowe ilosci to nie sa one zdolne do zaplodnienia, wiec nie przesadzajcie z tym 20 %.

Gość prawiczek22
bo te wystrzały poboczne to niestety nie da sie ich kontrolować . Znaczy nadchodzą nagle .. Facet nie wie kiedy .. i nie mozna sie wycofac z pochwy na czas , a jak ma sie ma miec orgazm to facet to czuje ze bedzie miał za kilka sekund i moze sie wycofać a problem z wytryskami pobocznymi jest ten ze nie odczuwa sie za bardzo kiedy one maja nadejsc .. Czasem wiesz ze bedziesz je miał , ale dopiero sekunde przed .. Bo to jest mniejsza porcja

Gość Esiaa
No wlasnie.. Co z tym plynem przed?:(

Gość prawiczek22
dodam ze wytryski przed tym własciwym mam tylko czasem . Czyli nie zawsze Zdarza sie to raz na 5 waleń konia . Jesli nie wale konia przez 2 tygodnie ,to są one czesciej - prawdopodobnie dlatego ze mam wiecej nasienia w sobie .

Gość Esiaa
Myslalam zajsc po tabletke po tylko wszystkie bez recepty:(

Gość Esiaa
Naczy sie na recepte:(

Gość Esiaa
Kurcze meczy mnie to.. Jak uznacie?