Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m124

Promocyjne zabiegi opinie skin like silk Warszawa ul.Obrzeźna 1a

Polecane posty

Gość m124

Dostałam pakiet na Dzień Matki-Day Spa w salonie skin Like silk ,opinia jaka mam o tym salonie jest bardzo pozytywna. panie zajeły sie mna doskonale. masaż twarzy pachnący -cudowne(miałam robiony po raz pierwszy w życiu-naprawde polecam szczególnie zestresowanym i spiętym,twarz pokazuje wszystko. Peeling ciała w zapachu czekolady -boskie i masaż na koniec-no rewelacja. Zdecydowanie polecam korzystanie z tego salonu,choć kolejki duże no i obsługa wciąż sie spieszy.ale nie jest źle.

Gość m124
Byłam juz w wielu salonach i nawet w "markowy" drogich nie uzyskałam lepszej jakości a tylko wydałam kupę forsy!

Gość ulutek
Nie byłabym taka skora do pozytywnej oceny Skin Like Silk po pierwszej u nich wizycie:(( ale sie zrehabilitowali. Miałam wykupione zabiegi wyszczuplaj ące na Gruponie. nie mogłam sie do salonu dodzwonic,wiec pojechałam-Panie były zabiegane ,nie mogłysmy ustalic terminu,byłam wściekła-ale pojawiła sie jakaś nowa zarządzająca i spokojnie mnie obsłużyła z uśmiechem na twarzy -ustaliłyśmy termin mi odpowiadający a ramach rekompensaty dostałam na zachęte masaż gorącymi kamieniami gratis-co prawda trwał tylko 20 minut-ale miły gest

Gość Zusankaaaaa
Ja robiłam w Skin Like Silk taki kompleksowy przegląd cery z zabiegiem. Psakiet 150zł. Bardzo fajnie.Kosmetyczka mnie oglądnęła-dobrała kosmetyki na przyszłość,wyeliminowała kilka,których używałam dotychczas. Jestem na diecie-więc moja cera oszalała-organizm sie oczyszcza i wyłazi wszystko na twarz,pełno pryszczy ropnych i blizn. Kobitka mi zrobiła delikatny peeling,potem jakieś maski kojące i umówiłam sie na drugi zabieg. Zobaczymy jak będzie dalej.Ale tymczasem muszę pochwalic.

Gość aaaMarysiaaaaaaaa
Oj właśnie z tą cerą ! ja też mam właśnie problemy ale nie myslałam,że to może być od diety?? :(( nie skojarzyłam faktów. to może dieta nieprawidłowa? moze odchudzanie robi mi źle na cerę?/ powinnam być grubaską nadal.NIeeeeeeeeeeee

Gość Grażanna
jestem bardzo zadowolona z zabiegów w Skin Like silk.Bardzo dobre ceny i świetne kosmetyczki.Miłe-profesjonalne. Polecam wszystkim. ja stosuje na twarz peeling kawitacyjny.Polecam wszystkim z problemami skórnymi.

Gość miasteczkowa
Robiłam depilacje laserem i masaż kamieniami.W sumie pakiet zawierał 5 wizyt.Zawsze wychodzę zadowolona i ciesze się, ze zsotało mi jeszcze dwie wizyty. Po zakończeniu dokupię kolejny ale juz inny pakiet-bo wiemn,ze wybór mają bardzo duży.

Gość warsztatownia
Korzystam z usług tego salonu od 9 miesięcy-zwsze jestem zadowolona. Robię u nich peeling całego ciała,regularną depilację woskiem, brwi rzęsy-henna, manicure pedicure-no takie podstawowe dbanie o siebie. Jeśli uda mi się coś kupić na Gruponie-to też biorę pakiety. Ale jako stała klientka mam juz u nich dobre ceny i tak. Salon godny polecenia z miłą a przede wszystkim kompetentną obsługą.