Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

pzeprowadzam doswiadczenie na menrzu

Polecane posty

Chiej maciury, dzisiej to w sumie dla Was pisze, josz muwie dla czego. Oturz wy jak josz wam sie uda z kims zwionzac a nawet wzionc slub! To wiadomo, ze z milosci, bo innego powodu nie widze. Bo ani to ladne, ani zgrabne, ani mondre ( wiadomo, ze kjak sie baba zapusci to, ze nie ma inteligecji). I ja jako w sumnie taki ideal chodzoncy- ladna, modnra, wyglendna, z magistrem chce tera sprawdzic z jakego powodu muj monrz jest moim menrzem. I tera robie take doswiadczonko- rzre na potengie, tyje nie tylko w oczach ale w szendzie, dupe mi josz rozepchalo, cyce mam nieopodal pempka, kopyta stajo sie jak kolki, nawet z uszu zaczyna mi zwisac tloszcz. I tera tak taki muj cel to 20 kilo we pzud I potem sie okarze, czy me malrzenstwo to z milosci czy na pokazuwkie.

Gość kawer ka
witaj:) słusznie, dobre doświadczenie ale musisz jeszcze zachowywać się jak rasowa maciura, czyli pierdzieć, bekać, drapać się pod biustem

Gość naucz sie pisac
hej analfabeto

I pytanko do maciur: wiadomo, ze monrz wam nie prawi kaplementuw, bo klamal by w rzywe oczy gdyby wam muwil, ze ladnie wyglondacie, albo ze jestescie seksoqwne, wienc pytam w jaki sposub wam okazujo milosc? Szczerosci to na pewno nie ma bo terz wontpie, zeby wam nam muwil: kochanie, ale ty jestes tlusta, tak cie kocham.

Do takiego zachowania to nie tzeba byc grubymm, bekac bekam, to natoralne, pierdziec to tylko po tajniaku, drapie sie pod biustem, na biuscie I po kroczu jak chlop ze wsi. chiej nauczycielu ortografjii polskiej

Gość mnie muj monsz
zaprosił we moje urodziny na bukakie party i byłam krulowo balu :)

Maciuro jak ty tyle warzysz to az dziwne ze ta lutka pod tobo nie za tonie. I strasznych obelk urzywa twuj monrz. Czyli tak wyglonda milosc u grubasuw... Tera nie wiem czy ryzykowac, locho jak locho, ale posun sie?

A co to bukaka? To chyba stosunek pciowy miendzy poslatki? Myle sie? Nie wiem jak to jest u grobaskuw,

Gość maciura z Łodzi 96 kg
jeszcze mówi, nie żryj tego ciasta tyle bo już ci uszami wychodzi, albo jak coś remontuje mówi, weź przytrzymaj mi tu, na coś sie przydasz

Tloscioszki ja na prawde was lobie I nic do was nie mam, chodzi o to, ze nazywam was po imieniu co nie, chce byc szera, jestescie grube to to muwie, nie bende was oszukiwac w tluste oczy. Mialam kiedys grubo kolerzankie I byla taka smieszna, muwili jej Dosia.

To muj wojek wygonil tako maciure z domu,bo jak robili seks i ona byla na wierzchu to dostal wyczeszu oczu i tera mu jedno wylata a na drugie ma zeza. On josz nie kce slyszec o rzadny maciurze. I powiedzial jeszcze rze ich malrzenstwo to bylo takie na pokaz rzeby ludzie nie myslaly rze on jest giejem.

Kobiety wymienmy sie doswiatczeniamy, zapewne niejedno grubo zastanawia jak to jest w zwionzku u chudej dziewy I niejednoo chudo zastanawia jak grobe majo. ja np. Mam refluksje na temat tego czy maciury wykonujo prace domowe, bo na chlopski rozum jek one so grube to sie ledwo zataczajo jak kolki gnoju I tloszcz im utrudnia robienie czego kolwiek, wienc kto mi wyjasni jak to je?

Czyli reanimujonc wasze wypowiesci to: -Grube nie mogo jesc ciasta -Nie mogo byc na chlopie potczas robienia seksu - Maciury pierdzo, bekajo I drapio sie po narzendziach plciowych -Muszo sie myc od potu -Muszo sie posuwac -Chodzo na kakalowe party, so krulowymi -Slurzo do pokazu, zeby lodzie nie myslaly, ze jest giejem co jeszcze droge kobiety?

Fielka ,ja jusz musze isc bo umarlam ze smiehu dzisiej. A muj monz sie jusz denerwuje rze obiat w dupie. Pa do jutra albo do wieczora.

a ja w żadnym związku nie jestem to i nie pomoge, ale byłam mogłabym o tym mówic ale juz nie pamietam jak to było, nudno byłio. wiem ze grube zony to siedza w foteu i pstrykaja tylko w tym telewizorze i rodza duzo dzieci, cvzyli jednak robia seks

Korcze no ja wszystko zrozumnie, ale jak one ten seks robio? On jak sie na nio uwali to sie zatopi we tloszczu, ona jak na niego wlezie to go albo pzydosi sadlem, albo zagniecie na smierc. maciurki chwalcie sie jak to robicie, bo chyba bende musiala sie powarznie zastanowic nat tym czy utyc.

NNo jak na pieska? Przeciez to jest nierealistyczne, chlop mosial by miec pysiora metrowego, zeby pzedostac sie pzez zwaly tloszczu do otworu, nie ja tam w to nie wieze. borze czy to znaczy ze oni wcale nie robio seksu? Ale nie, pzecie majo dzieci... Chyba ze ansienie wlewajo pzez lejek...

Menstruacja zgnijesz marnie, rzegnam Cie. Nie zaliczam cie do narodu.

Ty za to nadrabiasz swoim swietnym poczociem chumoru.

Zono sokieneczki sie nie liczo, on powinien mie kochac I w worku na kartofle, grubaski nie noszo seksistowskich kieckuw a menrzuw majo, I sie nie rozwodzo! Dlatego jesli on mie kocha to noie bendzie zwracal na to uwagi. dziewczenta apeluje do was wszystkich, choccie gropowo zaczniemy tyc, bendziemy codziennie pisaly co jemy I ilke nam pzybylo, bendziemy opisywaly jak czensto dziennie nic nie robimy, a potem opiszemy reakcje menrzuw, partneruw I zobaczymy czyj zwionzek to pzetrwa. ktura chentna?

Drogi administratorze apeluje, aby nie kasowac wpisow pana Menstruacji, gdyz dowod jego zbrodni.