Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Darmowe próbki

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Ten temat zapewne gościł tu i to nie raz, ale wiekszość z próbek jest już nieaktualnych. Wklejamy tu sprawdzone propozycje próbek ( pieluch, kosmetyków, ubranek itp) https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html ( zamówiłam 2 nich z 3 tygodnie temu przyszły wczoraj ) ;)

Gość Karinka inka
Oj kiedyś zamawiałam mase próbek z chcia posłucham propozycji stron bo sama nie mam pojecia moe coś na www.pampers.pl jest

Gość hipp hipp
hipp wysyła próbki po zapisaniu się do klubu maluszka. w paczce są 2 próbki mleka hipp2, łyżeczka i poradniki o żywieniu. warto również zamówić próbki z bobovita. ja dostałam deserek jabłko z marchewką, próbkę kaszki i herbatki i poradniki. bebilon też wysyła próbki mleka(ale w przeciwieństwie do hipp jest tylko jedna próbka), śliniak i poradniki. w sumie to nic wartościowego ale jak się komuś nudzi(tak jak mi) to może się pobawić w zamawianie próbek.

Gość Luiza ;)
A za przesyłke chyba nie trzeba płacić bo przed chwilą pozamawiałam ;p?

Gość hipp hipp
za nic się nie płaci:)

Gość Niuniulkai
Nie no coś ty przecież to ich ,,reklama"

Gość mała mała mi
Ja dziś dostałam darmowe próbki: mleczko pielęgnujące 50 ml krem pielęgnujący 15 ml łagodny płyn do mycia ciała i włosów 3w1 50 ml ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml zamawiałam właśnie z https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamo w.html

Gość kolka123456
z johnsona super jest ten krem pielegnujacy (z zolta nakretka) a do tego pieknie pachnie

ja dostałam tak: od bebilonu najpierw poradnik żywienia i misia, potem drugi poradnik, śliniak i próbkę mleka 2 - od nestle próbki kaszek - od hipp na 2 razy. po łyżeczce dla dziecka słoiczek z marchewką, ulotki, poradniki, gazetki, śliniaczek, krem na odparzenia - od bobowity słoiczek z obiadkiem, poradniki, próbki kaszki, herbatki - od bebiko porcję próbek mleka na cały dzień - od johnsons baby te wszystkie 4 próbki jakie tam sie zamawia wystarczy tylko wejść na ich stronki i wejść w zakładki zamów darmową próbkę i wam na pewno wyślą. poza tym polecam jeszcze wejść na stronkę www.mustela.pl i napisać do nich na kontakt maila z prośbą o przesłanie próbek ich produktów dla dziecka, opisać np że dziecko ma suchą skórę lub skazę białkowa i wysypkę i co by proponowali na to. zawsze przyślą wam maila z odpowiedzią i w ciągu kilku dni dostaniecie od nich próbki ich kosmetyków. są świetne. poza tym gdy napiszecie, że macie dziewczynkę to wszystkie próbki zapakują w ładną różową kosmetyczkę a jak chłopczyka to w niebieską :)

Gość Bezpłatne kosmetyki!
Odbierz DARMOWE pudełko ShinyBox, -Testuj wysokiej jakości kosmetyki, -Poznaj produkty renomowanych firm, -Wysyłka GRATIS ShinyBox to pięknie zapakowane pudełko z pięcioma mini produktami kosmetycznymi, dostarczone do Twoich drzwi każdego miesiąca. To sposób na poznanie najnowszych trendów w kosmetyce, odkrycie luksusowych produktów oraz wypróbowanie ich przed zakupem. http://shinybox.pl/?ref=c61d2aa Polecam. Kosmetyki sa napawde super!

Gość Z tym shinybox to porażka..
Dziewczyny tu link wklejają po to żeby same coś dostać...

Gość Panna_Mysia
Jeśli szukacie informacji na temat AKTUALNYCH darmowych próbek, polecam swój blog - mysia-familia.blogspot.com Znajduje się tam wiele postów dotyczących bezpłatnych poróbek kosmetyków, produktów dla dzieci, karm i akcesoriów dla zwierząt, poradników i katalogów. Nowe oferty zamieszczane są prawie codziennie.

Gość Janinka1237
Darmowe próbki kosmetyków, perfum i innych produktów można dostać na stronie Wytarczy sie tam zarejetrować, wypełnić kilka ankiet o swoich preferencjach co do kosmetyków, spożywki itp. Do testowania produktów można też zapraszać znajomych :)

Gość Siaaa
Hej. Ja całkiem niedawno dołączyłam do Klubu Mamy Radzą i zamówiłam poradnik Bobovita o zywieniu maluszków a do tego jeszcze dostałam próbki produktów :) To wszystko za free :) Warto się zapisać, jeśli jesteście młodymi mamami! :)

Gość gość
Teraz powstała nowa strona podobna do Streetcom. Załapałam się do pierwszej kampanii Sephora. Poświęcona jest kosmetykom do konturowania twarzy. Dostałam Smashbox warty 190zł i 6 zaproszeń na konturowanie twarzy w salonie Sephora dla mnie i koleżanek plus 20% niżki na zakupy dla każdej z nas. Zdjęcie mojej paczki: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos- xtp1/v/t1.0-9/12088006_921161031288756_3941015060170218054_n .jpg?oh=6499f4c00ea618d9e6569798750deabd&amp ;oe=569D9EF5 Link do rejestracji: HTTP://BUZZAAR.EU/L/UTQZO Ciekawe jak często bedą organiowac nowe kampanie