Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smrod smrod

co mam zrobic ze smierdzacymi kotami pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KUP ZWIREK SILIKONOWY
WEDLUG MNIE A MAM KOTY OD URODZENIA JEST NAJLEPSZY!

Gość moj kot sie sam nauczyl
ja kupuje zwirek 20 litrowy,tani zbrylajacy,sypie ok 6 cm i starcza na dlugo i nie smierdzi (chodzi mi o 1 kuwete)

Gość moj kot sie sam nauczyl
dla 1 kota,moze sprobuj kupic 2 kuwete,moze bedzie lepiej

Gość smrod smrod
a 20 litrow to 20 kg? i na ile ci starcza opakowanie?

Ja kupuje żwirek z Lidla. Starcza na 5-6 dni. Mam 2 kociaki. Co do jedzenia- kup im chrupki kocie i zostaw po prostu w misce. Jak kot zgłodnieje to zje. One są już takie że wybrzydzają. Moje najchętniej by jadły karmę dla wybredniaków. Ale się nie daję, kupuję zwykłego Whiskasa. Aha i tak przy okazji- moja kotka dostała ruję jak miała 4 miesiące. Kocur 6 miesięcy jak zaczął dojrzewać. Wtedy dopiero był smrodek :)

Gość Ante....
Dobrze ci radzą żebyś odstawiła mleko. Koty mają po tym biegunkę. A co do tego że są wiecznie głodne - odrobaczyłaś je?

Gość kocia mama ;)
własnie warto je odrobaczyc i jak tylko dojrzeja to wykastrowac.przygarnelas koty "prywatnie" wiec zaplacisz za zabieg.choc zapytaj sie w TOZie czy mozesz byc domem tymczasowym dla nich.wtedy oni posuzkaaja nowego domu dla kotkow i wykastruja na wlasny koszt

Gość KUP ZWIREK SILIKONOWY
TEN ZBRYLAJACY JEST DO DUPY BO JESZCZE SZCZYNY MUSISZ SPRZATAC,W SILIKONOWYM NIC SIE NIE ZBRYLA WYRZUCASZ TYLKO KUPE,STARCZA NA MIESIAC KOSZTUJE OKOLO 20-25 ZL ALE OPLACA SIE DUZO BARDZIEJ NIZ TE INNE GOWNA,KUP NIE POZALUJESZ OBIECUJE

Gość jakies to dziwne jest
Mam w domu kotke, w tej chwili juz dorosla, i owszem niesprzatana kuweta TROCHE smierdzi ale tylko w okolicy w ktorej sie znajduje, na pewno nie w calym domu czy jeszcze lepiej az na klatce!! (sam kot nie ma zadnego zapachu, wczesniej mialam psa przez kilkanascie lat wiec mam porownanie - pies rzeczywiscie troche smierdzial, zwlaszcza jak zmokl a z paszczy to...tragrdia). Obecnosci kota (czy nawet 2) nie powinno byc specjalnie czuc w mieszkaniu skoro u Ciebie jest inaczej to NA BANK cos jest nie tak. Przede wszystkim mleko odstaw bo czesto powoduje rozwolnienie, nie przekarmiaj gdy sa same w domu to chrupki w zupelnosci im wystarcza, staly dostep powinny miec owszem ale do wody a nie zarcia! Na pewno nie zalatwiaja sie poza kuweta? Wiesz one potrafia wlezc w takie miejsca ze latwo nie wyczaisz iz tam wlasnie narobily a smrod jest...

ludzie roznie odbieraja zapachy. niektorzy sa bardziej czuli inni mniej. np.mnie potrafi przyprawic o mdlosci won zupy ogorkowej, ktora niektorzy jedza z apetytem:O