Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robtada

co sadzicie o tym mieszkaniu ? ekscentryczne ?

Polecane posty

Gość mieszkanie starej
40letniej panny

Gość sdbcdj
Przepiękne. Nietuzinkowe, oryginalne. Ja bym się tam czuła świetnie.

Gość moderatorkafe
wstrętne :o jak dla starej panny, takiej po 50, do tego dziewicy.

Gość sama nie wiem co myśleć
w zasadzie podobają mi się tylko te jaskrawe zasłony i połączenie religijnego obrazu z jaskrawą ścianą te stare meble mi się nie podobają tak samo jak nie podoaba mi się ta stara wanna myślę że z zdjęć trudno wywnioskować czy meble nie są zbyt przytłaczające i ile tam jest przestrzeni łazienka wydaje się ciemna

Gość robtada
za pierwszym razem jak zobaczyłam tez skojarzyłam że musi należeć do starej panny w późniejszym wieku , wydziwniałej

Gość robtada
sama nie wiem co myśleć - podoba ci się obraz religjiny przedstawiajacy Jezusa nad zlewem kuchennym ?

Raczej kiczowate niż ekscentryczne. Tylko 1 pomieszczenie mi się podoba, cała reszta nie. Jest dużo rzeczy, które w ogóle do siebie nie pasują i wyglądają absurdalnie typu obraz nad kuchenką :D

Gość reni juszisz
z tym obrazem nad zlewem to przegięcie :O chyba do jakis świrów należało to mieszkanie :O

Gość ludzie jacy wy glupi
idioci bez wyobrazni oceniaja mieszkanie po jezusie na scianie, albo wannie jezusa sobie rodzina, LUB babka zabierze przeciez ... a wanne mozna sobie wymienic wazne sa kwadratowe pokoje, odpowiedni dla potrzeb metraz ... lokalizacja, reszte mozna poprawic :?

"sama nie wiem co myśleć - podoba ci się obraz religjiny przedstawiajacy Jezusa nad zlewem kuchennym ?" raczej te kiczowate zestawienie turkusu, złota i bordowych płytek z tym obrazem....ale fakt ten obraz nie pasuje do kuchni poza tym mam wrażenie że zdjęcia są podjaskrawione i w rzeczywistosci te stare meble plus autentyczne zasłony w kuliste wzory są stare, zblakłe i wyglądają dokłądnie na tyle lat ile mają co do mebli, po przyjrzeniu się, są to meble, które miała moja babcia, tyle że ona miała wersję jasną czyli brzoza-czeczot (sypialnia, toaletka, łóżko i kredens)

Gość robtada
zasłona przy balkonie jest ewidentnie z lat sześćdziesiątych, styl

Aha, czyli jak powieszę sobie święty obraz nad sedesem to też mogę nazywać się ekscentryczką? Ktoś miał fajny zamysł, gorzej z wykonaniem, bo wyszło ciemno i przeładowane.

"zasłona przy balkonie jest ewidentnie z lat sześćdziesiątych, styl" dlatego podejrzewam że na zdjęciu wygląda ciekawiej i barwniej niż w rzeczywistosci problem z tym mieszkaniem to chyba to że meble i dodatki nie są z jednej epoki, to taki misz masz lat 60tych, 80tych i współcześnie

Masakra. Przedmioty fajne, w niewlasciwych miejscach, nie pasuja do siebie. W 1szym pomieszczeniu kilimy lowickie zamiast na lozku- na oknie, no i co robia te zbieracze kurzu?

"Ukłonem w stronę tradycji oraz klimatu mieszkania jest zachowanie ogrzewania piecowego (piec kaflowy i tzw. koza). Czysty i ekonomiczny brykiet opałowy nie nastręcza żadnych problemów przy ogrzewaniu mieszkania." jakoś szuflowanie do pieca mnie nie przekonuje zgrabnie ujęte w słowa, ale nadal pozostaje "bez centralnego ogrzewania"

haha teraz dopiero doczytałam że remont tego koszmarku zajął im 3 lata.... w sumie na upartego można było zrobić to samo w miesiac, wycyklinować podłogę, pomalować stare graty i ściany

Gość izabella 27,,,
nie pasuja do siebie te style i wogóle osoba ma jakis swój urojony schizofreniczny świat bo żeby stworzyć ekscentryczne dzieło sztuki to musi robić architekt, pomoc historyka sztuki , dekoratora a nie tu jak mamy gdzie właśnie łowickie kilimy na oknie

może i mieszkanie faktycznie byłoby ciekawe gdyby akcesoria były tylko z jednej epoki

Gość stare ciemne zagracone
a nie ekscentryczne, owszem lubię stare meble- ale jak są pięknie odrestaurowane, a tu nie są, widać zacieki :O - wygląda tak, jakby ktoś parę gratów po babci podrasował nową tapetą i zasłonkami i myśli, ze zrobi biznes życia :P ...cóż nigdy nie wiadomo, frajerów nie brakuje.

Gość stare ciemne zagracone
no włąśnie co za kity: "Zachowano i poddano renowacji przedwojenną stolarkę okienną (przy zastosowaniu technik konserwatorskich plus nowa technologia uszczelniania) oraz wewnętrzną (stolarka drzwiowa, listwy przypodłogowe, dębowe parkiety itp.). Prace prowadzone były z naciskiem na jak najmniejszą ingerencję w dawny charakter wnętrz oraz ich klimat." nawet nie wymienione okna można sprzedać jako rarytas :D Sama mam mieszkanie w budynku z 1920r, ale kogo stać wymienia okna na nowe, bo skrzynkowe okna zawsze równa się zimno i w cholerę kłopotu z myciem, o malowaniu raz na kilka lat nie wspominając. ... tak samo piece :D śmiech na sali - owszem jeden kominek czy koza, to fajna sporawa - czasem sobie w zimie napalić, ale wszystkie pomieszczenia tak ogrzewać to masakra, rano ziąb, zapytanie regularnie do piwnicy po opał też do przyjemnych nie należy.... do tego wybieranie popiołu.

Gość izabella 27,,,
ludzie którzy chca kupic , patrza na lokalizację, rozkład i funkcjonalność na chooj im ten styl , będa chcieli sobie pozmieniać a ta chce forse za to urządzenie

Gość izabella 27,,,
"inwestorzy " :D:D:D napisane jeszcze w trzeciej osobie :D

Gość xmenówka
eklektyczne? raczej paskudne:D lubię eklektyzm , ale toto to wiocha:D

Gość 60 gram to chyba
no ale żeby Jezus mi na parówke patrzył to nie bardzo:O:D

Gość amenda
zmywasz gary i patrzysz na Jezusa , gotujesz i świętość u góry no ja cie :O to mieszkanie jest za drogie o 100 tys niech inwestorzy opuszczą o 100 tys bo nie sprzedadzą