najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 okres, a wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 ja nie, ale do końca dnia jeszcze trochę czasu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie mam 16 Napisano Czerwiec 1, 2012 a ja lizaka,czupa czups :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 aburabi, może tez dostaniesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wtfak 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 a mnie mama zabrała na lody :) okres też dostałam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 liczę na to, że w końcu dostanę :P, a tak na marginesie już wiadomo skąd ta dzisiejsza aktywność na kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 a to dla wszystkich dziewczyn, które jeszcze nic nie dostały: http://www.youtube.com/watch?v=eJf5TJo3GKc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wejasieja . . . Napisano Czerwiec 1, 2012 a mama dala mi 50 zl na bluzke :D ja stara rura - 40 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 ja zawsze jestem aktywna bez wzgledu na stan aburabi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 wiesz co, można to interpretować na różne sposoby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 znjac mnei chyba nei zinterpretujesz tego tak, jakbyś chciał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach