Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka na emigracji

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość polka na emigracji

Zaczełam się odchudzać miesiąc temu, dieta mż, ograniczenie pieczywa - jeśli już to żytnie lub wasa, brak słodyczy, przekąsek, duzo owoców i warzyw. No i dużo ruchu, 3 razy w tygodniu fitness. Waga spadła o 5 kg w dwa tygodnie a w ciągu ostatnich dwóch stoi w miejscu bądź też waha się o 0,5kg w górę. Nic nie zmieniłam w sposobie odżywiania ani w ćwiczeniach:( Co robię nie tak? Dodam, że mam sporą nadwagę, więc sądzilam że pierwsze kilka-kilkanaście kg zleci szybko.

Niekiedy się właśnie tak dzieje:( i ja się tego też boję musisz poczekać troszkę i waga zacznie znowu lecieć w dół:)tylko nie przerywaj diety!!!!!

Jedz mniej owoców, dużo z nich ma bardzo dużo cukru. Najlepiej tylko jabłka, grejpfruty i śliwki. Z warzyw sałaty, szpinak, marchewkę, brokuły, cebulę. Wprowadź do diety nabiał - białe sery, kefiry, maślanki, jogurty naturalne (mleko niekoniecznie). Polecam zieloną i czerwoną herbatę jako przyśpieszacz metabolizmu i liść senesu na zaparcia.

Gość polka na emigracji
staram się jeść dużo warzyw, salatki, z owocow to wlasnie jablka i truskawki (na 2gie sniadanie po 150 g) . Dziennie nie jadam więcej niż 1000, może 1200kcal. jadam sery biale, twarozki light, piję duzo wody (3-4 l dziennie) a waga stoi :( Liść sensesu muszę wyprobować bo faktycznie mam zaparcia. Czy wam też tak dlugo waga stala?

Mi póki co waga jeszcze nie stała w miejscu jedynie jak dostawałam @ pokazywała więcej ale później wracało do normy:)