Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennnnnna

Ciagla sennosc.

Polecane posty

Gość sennnnnna

Jak bym mogla ciagle bym spala. Zasypiam ok 22-23, wstaje o 6, jade do szkoły o 15 jestem w domu, 15.30 juz zasypiam. I tak do 21-22.30 tak wyglada moj dzien. Żeby walczyc z tym zaczełam jezdzic rano do szkoly rowerem (w jedna str 10 km), ale nie pomaga. Czasem najchetniej bym nie wstawala. Mam wahania nastroju, takie że potrafię się czyms cieszyc a za chwile jestem smutna. Między ludzi zakladam maske. Najgorzej jest kiedy ktoś do mnie krzyczy, np w domu wtedy tez moja obrona jest sen. Boje sie ze wraca mi depresja

Gość gnojek ale taki prawdziwy
trochę niezrozumiały jest Twój harmonogram snu "o 15.30 juz zasypiam do 21-22.30 ... a potem Zasypiam ok 22-23, wstaje o 6" tzn. śpisz od 15:30 do 6 rano (z krótką przerwą około 21-22) ?? anyway, jeśli uważasz że śpisz za dużo i jednocześnie masz wahania nastroju, to może masz jakieś zaburzenia poziomu serotoniny... najlepiej udaj się do dobrego lekarza-psychiarty niech Ci wypisze jakieś leki ssri (choć oczyw. to tylko takie moje przypuszczenie, że to może być powodem, ale udać się tam warto)

To może być depresja, ale to może być też cokolwiek innego - np niedożywienie. W takim przypadku też pojawiają się huśtawki nastrojów. Ale przyczyną mogą być też... nieuregulowane pory snu. Organizm człowieka naturalnie jest przystosowany do funkcjonowania w dzień, a odpoczynku nocą. W czasie nocnego snu odpoczywają też wątroba czy żołądek... Jeśli to rozregulujesz -najpierw pojawiają się objawy podobne do depresji, później - niestety mogą się pojawić nadciśnienie oraz kłopoty z sercem.

Gość grossossss
jak dla mnie to nie tarczyca, cukrzyca, anemia tylko depresja wiem z autopsji nieleczona depresja prowadzi do śmierci

Gość gnojek ale taki prawdziwy
każda droga prowadzi do śmierci

Gość killer0912
Wydaję mi się, że musisz stanąć na wysokości zadania. Tzn. Zdaje się, że sen to Twoja forma ochrony. Jest Ci tak wygodniej, bo nie musisz walczyć z problemami, ale to tylko chwilowe wyjście. Idź do lekarza, ale najpierw postaraj sie nie spać po południu. Zmuś się. Najlepiej znajdź sobie jakieś zajęcie, które Cie wciągnie, np. rysowanie, albo coś tego typu :) Dasz sobie radę, uwierz w siebie i w to, że sen to nie najlepszy sposób na problemy :)

Gość ZBADAJ TARCZYCE
NIEDOCZYNNOSC DAJE TAKIE WLASNIE OBJAWY,JA MIALAM JEDYNIE SENNOSC ZADNYCH INNYCH WLASNIE!!!!!!!!!!!

Gość onawi
jak palisz to rzuc to gowno i zacznij brac witaminy.......

Gość killer0912
A ja miałam prawie wszystkie objawy niedoczynności tarczycy, ale jej nie mam :) Ale warto iść do lekarza do sprawdzić

Gość paź na królewskim tronie
Przemęczają Cię zbytnio, albo sama się przemęczasz und za mało śpisz! Wyl00zuj! Wszystko i tak jest gówno warte! I tak pozdychamy! Idź se na rentę psychiatryczną jeś li masz wszystkiego dość! Se odpocznij! SZKOŁA UND PRACA TO JEDNO WIELKIE WARIACTWO JEST! Ja se młodej doopy, albo starej do poruchania szukam! ŻONKI NIE CHCĘ I CHOOY!

Gość forward
''miałam prawie wszystkie objawy niedoczynności tarczycy'' Miałam podobnie, wszystko jeśli chodzi o objawy wskazywało, że mam niedoczynność tarczycy, w wynikach była norma TSH, ft3 i ft4. Wykluczona niedoczynność tarczycy. I co okazało się, pomogły mi tabletki na depresje plus magnez i witamina PP. Jest lepiej.