Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enilin

Czuje sie pokrzywdzony jako mężczyzna

Polecane posty

Gość enilin

Uchodziłem za płec myslacą o jednym(pozbawioną uczuć) przez caly okres mojego dorastania, pozniej zacząłem sie dowiadywac ze kobiety mają wieksze potrzeby sexualne ale lepiej sie z tym kryją Jednoczesnie nigdy niewidzialem mozliwosci spelnienia sexualnego, zawsze jako mezczyzna bylem raniony w tej sferze - idz na dziwke, myslisz nietym co trzeba, nie mialem możliwości poczuc sie jak plec pożądana, miec władze w tej sferze, jednoczesnie widząc kobiety uprawiające zwyczajnie biznes miłosny w jawny czy ukryty sposob Monogamia nie dla kobiet Ich doznania seksualne są znaczenie bogatsze niż doświadczenia mężczyzn, biologicznie są wyposażone tak, by móc cieszyć się seksem okrągły rok, z wieloma partnerami nawet tej samej nocy. Wydają odgłosy podniecenia by przyciagac wiekszą liczbe samców Czuje sie pokrzywdzony jako mężczyzna Czuje sie potepiony jako płec męska w tym świecie np. wiadomo że dla kobiet bedzie zawsze niższy wiek emerytalny, kobiety mogą mieć sex i kase, mężczyzna to facet co ma umieć zdobyć i zapewnić coś kobiecie Jak mam byc normalny jak niemialem sexu nigdy i jak mam za to lubic kobiety. Jak bylem mlody i ładny to mi żadne kobiety ani starsze ani rówieśniczki nieskładały żadnych propozycji, a teraz wchodząc do internetu widze jak takie 13 czy 17ki są obsypywane propozycjami od mezczyzn, skłonnych też zapłacić. Widze ze one mogą mieć doznania sexualne takie o których ja bym mógł tylko pomarzyć. Chcąc sexu, kobieta zrobi ze mnie przedmiotowo traktującego ją, zaśmieje sie, mającego niebotyczne wymaganie, pozbawionego uczuć egoiste niedojrzałego - pytanie jak ma dojrzeć mężczyzna jeśli nie może sie spełnic sexualnie. Niezaoferowala mi sexu zadna ani niepostarala sie o to, czy naprawde jako mezczyzna moge liczyc od kobiet na zero?

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
CZASY TERAZ CIĘŻKIE! NIE MA PRACY, ZDROWIA UND KASY! A BĘDZIE JESZCZE GORZEJ! TYLKO PRYWACIARZOM SIĘ DOBRZE ŻYJE! RESZTA WEGETUJE! NIE MA Z KIM SEKSU UPRAWIAĆ I NIE STAĆ NA KONDOMY! TABLETKI ANTY TEŻ ZA TANIE NIE SĄ! W ROBOCIE TEŻ ZAROBKI ZA SŁABE I ZA DUŻĄ CHCĄ BY NA NICH PRACOWAĆ! NIE PRACUJMY NA NICH I CHOOJ! NIECH SPJERDALAJĄ PRACODAWCY POYEBANI RAZEM Z TYM SWOIM KLERO-KURATORIUM POPJERDOLONYM!

Gość ciekawycogoominęło
w takich czasach wiem że kasa się nie liczy ale pozwala wyjść z dołka,kształtować się ,odkrywać swoje pasje,z resztą w naszym świecie wszystko zależy od kasy więc jeśli jej nie masz to siedzisz teraz w domu