Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę inteligentnego

czy tu siedzą inteligentni faceci?

Polecane posty

Gość MajkTajkson
Ja jestem inteligentny. Mam IQ 197 i należę do Mensy. A wy?

Gość chcę inteligentnego
po wpisach podoba mi się Darker

Gość Zuzanna Amelia & 1
Mysle , ze kilku inteligentnych by sie znalazlo.

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Jest nadMENSA und podMENSA! Inteligentni ludzie pieką and sprzedają HLEP oraz go jedzą! HLEP wykarmi cały świat! Nie ma życia bez HLEPA! HLEP najzdrowszy i najpyszniejszy! HLEP wynalazkiem ludziości największym! Błogosławimy Cię HLEP i mianujemy papieżem wszystkich pieczyw!

Wsiura pozostaje przy tym nicku od niemal dekady i nie zamierza go zmieniać. Google potrafią wiele powiedzieć. Mi się już nie chce. skyrim czy ssrpg to miejsca w których można potwierdzić czy jestem i kim jestem. Część ludzi tam zna mnie również osobiście - nie mam żadnego powodu by ukrywać tożsamość. Tutaj z kolei bywam od niewielu dni więc też nie miewałam innego nicku poza tym. Tożsamość internetowa ponadto jest dla mnie o tyle cenna tutaj, że w ten sposób podpisuję swoje prace, więc to już chyba solidny argument świadczący o tym, że zostałam z kimś pomylona.

Wsiura pozostaje przy tym nicku od niemal dekady i nie zamierza go zmieniać. Google potrafią wiele powiedzieć. Mi się już nie chce. skyrim czy ssrpg to miejsca w których można potwierdzić czy jestem i kim jestem. Część ludzi tam zna mnie również osobiście - nie mam żadnego powodu by ukrywać tożsamość. Tutaj z kolei bywam od niewielu dni więc też nie miewałam innego nicku poza tym. Tożsamość internetowa ponadto jest dla mnie o tyle cenna tutaj, że w ten sposób podpisuję swoje prace, więc to już chyba solidny argument świadczący o tym, że zostałam z kimś pomylona.

Gość Architekt_80
Inteligentni takze czasem zagladaja na takie fora, jak im sie nudzi. "chce inteligentnego" szukasz faceta czy chcesz sie kogos madrzejszego poradzic w jakiejs sprawie ;) ??

Gość Wojtek-34324
ja jestem, wydaje mi się inteligentny, przynajmniej głowa mnie nigdy nie zawiodła, ale muszę Cię rozczarować jestem również bardzo brzydki, więc razej nie będę Księciem z Bajki. Chociaż w lusterko patrze z radością i nie wiem z czego się tak Cieszę.

też szukam kogoś inteligentnego, żeby pograł ze mną w portala 2 na coopie :P