Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość sliczna i apetyczna
daj namiary :D

Gość 123421412
fajna figura

kurde. Ładna dziewczyna, opalona, fajnie wygląda. MI się podoba. Serio. Chociaż ja sama jestem szczuplejsza o jakies 10-15 kg to ja chcialabym schudnac 20 kg . Ale wobec siebie jestem krytyczna. A Ty mi sie podobasz. ! Ważne, żebys sama siebie zaakceptowała.

ohydny, tłusty wieloryb :O poza tym widać, że cycki są opadające, tylko podrzymuje je góra od kostiumu. może jeszcze do kompletu pokaż cellulit na dupie i wiszące poślady. bleh :o

Gość lalunia__
ja pie**ole, ale jestes tłusta,, jak ci nie wstyd zakladac taka bielizne? zaloze sie ze normlanie wychodzisz z domu?! powinnas zamknąć sioe w domu na tak dlugo az schudniesz, k**wa... czy ty wiesz jak takie osoby psują estetykę normalnym ludziom?!

Gość lalunia__
i na moje to nie 10 kg, ale z 30 kg powinnas schudnoć, na oko masz z 80 kg, jak można się do tak potwornego stanu doprowadzić, ja pierdole :O

Gość lalunia__
jesteś ogromna i wstretna! czy ty zdajesz sobie sprawe z tego?! czy ty masz troche samokrytyki?? jestes obleźna, podejrzewam ze faceci brzydza sie tobą, pewnie jestes dziewica, bo nikt cie nie chce. Ja pierodle, nie moge az uwierzyc jak tak mozna wygladac, nie brzydzisz sie samej siebie?!

Gość żeleczek zakompleksiony
zjebie spójrz na siebie, szara zahukana myszka co dziewictwo straciła w wieku 24 lat z facetem z babskiego forum, żenua :O🖐️

Gość z kalibanem
🖐️

Gość opinia322
zapytałam męża i powiedział: o ja pierdolę ale masakra, mi się chyba bardziej podoba niż jemu ;)

Gość maeru
też spytałam swojego i powiedział "pewnie się facetom podoba" Dodam, że ja jestem szczupła

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
jestem kobietą i niestety muszę Ci napisać ,ze jestes po prostu gruba niestety ,ale faceci tez by tak powiedzieli ,ale na tym forum raczej ich nie znajdziesz :)

Gość maeru
A mi się właśnie wydaje że większość facetów by ją chętnie przeleciało, bo by im się podobała. Ale nie nastolatków, tylko takich ok. 30-tki lub po 30-tce

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Wielbiciele takiego ciała by ja przelecieli ,ale napewno nie większość Nie chciałabym tak wyglądac wole być szczupła

Gość głąb kapuściany
Mój jest po czterdziestce i nie był zainteresowany, ale my preferujemy wysportowane sylwetki 🖐️

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
A jak autorko chcesz opinii mężczyzn to sie zapytaj na jakimś męskim forum

"żeleczek zakompleksiony zj**ie spójrz na siebie, szara zahukana myszka" taaaa, w porównaniu z tym wielorybem to naprawdę jestem rozmiarów myszki :D ale nic szarego nie mam w szafie, gustuję w radosnych kolorach :P

Gość facet na babskim forum
bardzo ładna jesteś, choć faktycznie parę kilo mogłabyś zrzucić. Jak zrzucisz to figura będzie idealna :P najwazniejsze, ze nie jestes deską :P

Gość lajsinsa
mój mąż ma 32 lata i mu się niedobrze zrobiło :) komentarza nie przytoczę, bo był niecenzuralny :D

Gość Egoisteeee
Dramat.

Gość do żeleczek
ile masz wzrostu?

Gość oj oj oj zazdrość ...
20:57 [zgłoś do usunięcia] lajsinsa mój mąż ma 32 lata i mu się niedobrze zrobiło komentarza nie przytoczę, bo był niecenzuralny 20:33 [zgłoś do usunięcia] opinia322 zapytałam męża i powiedział: o ja pie**olę ale masakra, mi się chyba bardziej podoba niż jemu ********************************************************************************************* A mnie śmieszą takie idiotki, pewnie nawet nie pytały się swoich "mężów" o zdanie tylko chcą dowalić tej dziewczynie, bo widzą że jest młoda i ładna z twarzy, zwyczajnie zazdrosne, ale tak to jest jak baba babę ocenia ;)

Do jednego uda autorki dodać jeszcze beczkę kapusty i zima z głowy :o

Gość Ja też jestem kobietą i
napisze tak : tragicznie nie wyglądasz ,ale widać ,ze masz nadwage. Niektórym mozesz sie podobac ,a niektórym sie podobac nie będziesz ( tym co lubią szczupłe). popracuj przede wszystkim nad brzuchem , talią i udami żeby troche zrzucić tak Ci radze

ale masz ładną twarz :) ja bym troche schudła na Twoim miejscu tak z 10 kg byłoby dobrze ,ale przede wszystkim ćwicz żeby troche to ciało ujędrnić

Gość słonecznik......i
"brzuchem , talią i udami żeby troche zrzucić " A czy Ty wiesz, że nie da się odchudzić z konkretnych partii ciała? Powie Ci to każdy trener.

no to niech ogolnie schudnie . a nad brzuchem może popracować cwiczeniami czyli brzuszkami