Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość MAREK.SKWAREK
Mi się podoba. Taka prawdziwa kobieta. I nie, nie jestem wielbicielem otyłości. Ktoś głupio stwierdził, że taka spodoba się tylko fetyszystom. Nieprawda. Miałem do tej pory same szczupłe laski, ale ta tez mi się podoba. Z łózka bym nie wyrzucił. Dodatkowo ładna i sympatyczna buzia.

Gość Ja też jestem kobietą i
mysle ,ze troche samozaparcia i jest to realne

Gość MAREK.SKWAREK
Ale ona nie pytała "czy i ile mam schudnąć oraz czy jest to realne?" :O Dlaczego od razu wszyscy rzucają się z "super" radami?

no ,ale pyta sie zdanie na temat swojej figury wiec ludzie mówia jakie maja zdanie . a ,ze facetów tu raczej nie ma to takie forum

Gość myślę że wyglądasz kobieco
owszem jesteś okrąglutka ale masz odpowiednie proporcje, ładną młodą buzię, wyglądasz na osobę o wesołym usposobieniu Ci kórzy krytykują i krzyczą że musisz schudnąć to złośliwcy faceci wcale nie przepadają za sucharami, zawsze obejrzą się za dziewczyną o kobiecych kształtach i figurce klepsydry niż na wychudzoną bezkształtną i koślawą anorektyczkę twoim atutem są proporcje, inna dziewczyna o podobnej wadze ale np o figurze typowej gruszki i z płaską klatką piersiową nie zrobiłaby furory oj forumowicze krytykujecie jej figurę i wagę ale nawet nie potraficie przyznać że autorka ma ładna proporcjonalną figurę i kilogramy są rozłożone równo

za sucharami sie nie ogladaja ,ale np dla mnie ideałem z figury jest taka Jessica Alba i mysle ,ze dla wiekszości facetów tez. no ,a ona jest szczupła

Gość Ania22lata122222222222
A ja mysle i mój facet tez ,ze autorka jest zdecydowanie za gruba.Za sucharami sie nie ogladaja? hahah tyle na to powiem . Mnie pewnie byście okreslili jako ,,suchara" bo mam figure modelki dosłownie a jakoś mam duże powodzenie i co chwila sie oglądaja nawet sponsora mialam wiec sobie te rady do dupy wepchajcie :D

Gość MAREK.SKWAREK
Tak, pyta. Więc odpowiada się "tak, fajna", lub "nie, wolę szczupłe", a nie rady ile ma zrzucić co do kilograma, z jakich miejsc, rady co robić. Kobiety sa takie dziwne.

Gość Mój mąż ...
powiedział, że faceci nie lubią ołówków. Powiedział, że większość facetów jeśli miałoby do wyboru Anię Rubik czy tę dziewuszkę ze zdjęcia wybrałby tę dziewuszkę. Także nie daj się tym wszystkim opisom. :) A co ja mam powiedzieć teraz ? Ja jestem ołówkiem:(

poza tym jakoś wiekszośc sponsorów właśnie szuka szczuplych poogldajcie sobie oferty ,a ci faceci sa wybredni nie dam sobie wmówić ,ze grube jest lepsze a taka jak anja rubik nie jestem jestem o wiele grubsza od niej pomiędzy sylwetką wychudzoną ,a grubą jest cos takiego jak atrakcyjna szczupła sylwetka

Gość marti2.
Wyglądam jak autorka, narzeczony przede mną miał tylko szczupłe. A jednak mi się oświadczył. Dlaczego? Z powodu osobowości? Wątpię, nie mam aż tak wspaniałego charakteru. Nie dociera do was, że takie mogą się podobać nie tylko zbokom? Dodatkowo mój facet jest wysoki, dobrze zbudowany, podoba się kobietom. Więc sądzę że dożerają autorce (w stylu: spodobasz się tylko zbokom, faceci się ciebie brzydzą) wyłącznie kobiety i to zakompleksione kobiety. Chude, zakompleksione kobiety.

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://files.gadu-gadu.pl/final-top-model-589561570e93d3b5ddf592c0bc39cca6173d706a.jpg&imgrefurl=http://ochyachy.pl/5683696126076367844/final-top-model&h=400&w=620&sz=55&tbnid=X3eEiFIGmncSjM:&tbnh=75&tbnw=116&prev=/search%3Fq%3Dolga%2Bkaczynska%2Bfinal%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=olga+kaczynska+final&usg=__47ifyZ8d5-gd2qK_fNjOMoR2VzM=&docid=8lkZNNQTbN1SoM&hl=pl&sa=X&ei=DBbJT6CJB4ephAeRuaHwDw&ved=0CFoQ9QEwAg&dur=1700 to są wg was wychudzone sylwetki np?

no tak może jeszcze napiszecie ,ze jak anoreksje wygladaja :D albo to jest wychudzona sylwetka? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.kozaczek.pl/img_users/1238481078.jpg&imgrefurl=http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot%3D34202%26u%3Dfreida%2Bpinto&h=400&w=311&sz=26&tbnid=5iaw3yL3bVsYVM:&tbnh=91&tbnw=71&prev=/search%3Fq%3Dfreida%2Bpinto%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=freida+pinto&usg=__bOdynz7_hEW0SxktxLTg84_L6T0=&docid=5mcitN3F1vjO7M&sa=X&ei=WRbJT7mPNc-GhQfF7OjGDw&ved=0CGQQ9QEwAA&dur=333

Gość a ja tam chetnie bym
zakisil co nieco a mam 27 lat :D bardzo ladna i te air bagi ❤️

a facetów tu raczej nie ma wiec piszą tu pulchne babki żeby sie pocieszyc komentarze w stylu ,, tak jestes piekna , jestem facetem" zapytajcie o zdanie raczej facetów ktora by wolał czy np modelke typu jedna z top model czy ta co wstawila zdjecie

Gość Mój mąż ...
do: Ania22lata122222222222 autorka nie szuka sponsora tylko prosi o opinie. W zawodzie prostytutki pewnie ołówkowa figura jest wymagana, ale w życiu codziennym z normalnym facetem to figura autorki jest atrakcyjniejsza!!!

Gość myślę że wyglądasz kobieco
Ania22lata122222222222 a co nas ochodzą "sponsorzy" ?! to że Twoją ambicją jest znależć zboczeńca -sponsora to Twój problem akurat miałaś się czym pochwalić, dobrze że masz fugurę bo inteligencji brak

modelka odpada w lozku musze czuc ze mam kobiete a nie "chlopczyce"

Gość oj oj oj zazdrość ...
20:20 [zgłoś do usunięcia] żeleczek ohydny, tłusty wieloryb poza tym widać, że cycki są opadające, tylko podrzymuje je góra od kostiumu. może jeszcze do kompletu pokaż cellulit na dupie i wiszące poślady. bleh ********************************************************************************************** Widać, że ktoś tu ma wielkie kompleksy, żadna kobieta, która jest zadowolona ze swojego wyglądu tak by nie napisała, widocznie autorka tego komentarza do swojej wątpliwej atrakcyjności może zaliczyć jedynie szczupłą sylwetkę ;)

ale ja nie mam ,,ołowkowej figury" . to ,ze ktos jest szczuply nie znaczy ,ze ma chłopiecą sylwetke bo pomiedzy biodrami ,a talia mam 31 cm róznicy ,a piersi mam B i takie mi sie podobaja bo przynajmniej sa jedrne

Akurat lepiej wiem czy jestem facetem niż Ty, Aniu :) A ta pani: http://www.kozaczek.pl/img_users/1238481078.jpg naprawdę jest za chuda. O ile dość ładnie prezentuje się na zdjęciu o tyle w realu na pewno sprawia wrażenie chudej, wystają jej kości biodrowe itd... Takie kobiety podobają się tylko innym kobietom, a nie mężczyznom.

goody - to ,ze wstawilas zdjecie jakiegos faceta i sie za niego podajesz to nie jest zaden dowod ,ze nim jesteś zreszta trzeba być ciotą żeby siedzieć na babskim forum nawet jesli jestes i jeszcze wstawiac swoje zdjecie

Naprawdę mało mnie interesuje że prostytutka ma mnie za ciotę.

i alba i ta druga mi sie nie podoba chude jakies takie nieciekawe w kazdym badz razie.

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://images.psxextreme.com/wallpapers/ps3/megan_fox_01.jpg&imgrefurl=http://www.psxextreme.com/ps3-wallpapers/142.html&h=1080&w=1728&sz=182&tbnid=S0EoKQUHKD1PUM:&tbnh=90&tbnw=144&prev=/search%3Fq%3Dmegan%2Bfox%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=megan+fox&usg=__G1gLPYv7D9Y_YSeuqmNBIEc7N9M=&docid=rMC1tCRKJhAaLM&sa=X&ei=LhnJT7aBF9GxhAfI3rjFDw&ved=0CHQQ9QEwBQ&dur=446 nastepna chłopczyca bo szczupla

Gość izkkkkkkkkkkkka
moj maz sie zachwycil, nie klamie :) on lubi takie kobiety, ps jestem szcuplejsza ale tez mam pelniejsze ksztalty, waze 60 przy 165, on uwielbi puszystsze kobiety, dla niego musi byc cyc :):D i pupsko, tak powiedzial ma 34 lta

"nie raz pisalas ze nie znasz sie na modzie, nic nie robisz z włosami, nie masz makijażu jesteś zaniedbana po prostu, to nic ze nie masz nadwagi, takie sflaczałe cialo to tez zj**ane jak i cala ty" jestem naturalnie ładna, a ty musisz palić kudły farbą, pryszcze na gębie zamalowywać tapetą i "znasz się na modzie" jak grycanki :D dodajmy, że majtkach busz lub jeż, bo "depilacja woskiem boli". mówiłaś coś o zadbaniu? LOL :D🖐️ póki co mam ciało nastolatki, lepiej martw się o swoją jędrność. się ćwiczy, głąbie.

a ja wole byc 100 razy dziwka jakbym miała być facetem -ciota :P