Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość a ja tam chetnie bym
po tych fotach moge stwierdzic ze ty jestes jeszcze dziecko. Co sadzi ze wyglad jest najwazniejszy. Megan fox ma styl zdziry widac wiesz na kim sie wzorowac.

Gość Ania22lata122222222222
Megan Fox jest super seksowna wg mnie i rzadko która jej dorównuje :P co? prawda w oczy kole ,ze jest uznawana za symbol seksu?

"nie palę włosów i nie mam tapety na ryju bo nie jestem pedałem " jesteś babą. tylko baby siedzą tu, czytają każdy mój post i próbują kiepskimi tekstami zepsuć mi nastrój. ale niestety, kiepski cel sobie obrałyście, grubaski :classic_cool:

Gość Magdalena M.
"dodajmy, że majtkach busz lub jeż, bo "depilacja woskiem boli"." to jeśli dziewczyna NIE depiluje się woskiem to oznacza że ma busz? jesteś jakąś kretynką? a może po prostu jesteś upośledzona? jakbyś nie wiedziała "naturalnie ładna i zadbana kobieto" to są maszynki, kremy do depilacji, pianki do depilacji, żele do depilacji, jest seria zabiegów laserowych, które trwale albo częściowo usuną owłosienie, można też depilatorem, ale to też wyrywanie, więc go można pominąć, jeśli któraś jest wrażliwa

Gość revolver pisze ciagle w orencz
na zelka i innych 🖐️

Gość widać to po tym ziewających
emotkach:D;)

Ja uwielnbiam busz i kobiet, szkoda że na plażach naturystycznych kobiety nie maja buszu :(

Gość ale ładne ciało ale bym się
wtulił i bawił z Tobą do rana:D wieszaków i szkieletów nie słuchaj:D niech świecą cipami na disco:D

Gość wtwetwet
Ania22lata122222222222 > wiesz, tekst "masz figurę jak modelka" był komplementem w latach 90-tych, gdy na topie była np. Cindy Crawford. Ale w obecnych czasach "masz figurę jak modelka" dla kobiety to obraza. Więc nie podniecaj się.

Wg facetów to nie jest obraza raczej ;)jeszcze raz powatarzam ,ze : między wychudzoną szkapą typu Anja Rubik ,a grubaską jest jeszcze cos takiego jak szczupła sylwetka typu wlasnie Megan Fox i to jest dzisiejszy konon piękna i nic na to nie poradzicie :P

* kanon żeby ktos sie nie czepił znowu za literówke :P

Gość revolver to pipka
nie jestem zelkiem cwelu a rev to pizda nie mezczyzna

Gość revolver to pipka
nie słuchajcie podszywów, to ja zjebany wylogowany żelek :O🖐️

To nie jest tylko moje zdanie tylko taka jest ogólna opinia . Dzisiejsze symbole piekna to właśnie Megan fox , Jessica Alba np ,a nie takie jak autorka

I chyba własnie kobiety nie popieraja tych wychudzonych jak ktos napisał tylko te grube . może kiedys popierały wychudzone ,a teraz widocznie utożsamiają sie czesto z grubymi to i bronia

Gość a kto by chciał taką miernotę
jak revolver buahahahhahha , a że imbecyl to wieśniak to cóż zrobić. podszywaj się dalej ćwoku. :D:D:D:D:D:D

jest gruba nie pulchna . pulchne to może być ciasto

pisze tylko swoje zdanie ja jej nic nie wytykam . wystawiajac swoje zdjecie sama naraziła sie na krytyke

Ania22lata122222222222 To nie jest tylko moje zdanie tylko taka jest ogólna opinia . Dzisiejsze symbole piekna to właśnie Megan fox , Jessica Alba np ,a nie takie jak autorka Ja mam takie samo zdanie ,wczoraj o tym pisałem ,figura Dżes Alby to jest to, Meg też może być.Autorka to ładna młoda dziewczyna, ale na mój gust ma zdecydowanie zbyt dużo zbędnego ciałka.

Gość żelka nikt normalny nie chciał
😴

Gość MAREK.SKWAREK
Ania, a dlaczego zupełnie zaprzeczasz temu, że ona może się facetom podobać? Nie rozumiem tego. Dlaczego twierdzisz, że facet któremu się ona podoba to na pewno gruba baba? Dlaczego dla Ciebie to absolutnie wykluczone i absurdalne, ze ona może sie podobać? Wyjaśnij mi to.

Ja nie napisałam ,ze nie może sie NIKOMU podobac ,ale ,ze jest gruba i odbiega od ideału i wielu facetom sie podobac nie bedzie

twoje zdanie też nic mnie nie obchodzi a to jest forum dla wszystkich wiec każdy może wyrazić swoje zdanie :P