Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Nie wiem czyje to zdjęcie. Ale baba jest tłusta. I ma male cycki w stosunku do reszty. To co sprawia, że sztywnieją fiuty - to proporcje. Których tutaj brak.

86-64-88 - czyli w sumie szczupła, prosta sylwetka. do moorland - klepsydra :)

Gość do moorland
:classic_cool:

Maciek - będę dozgonnie wdzięczna, bo w sumie jestem ciekawa jak to się nazywa :) Niby sposób ubioru powinno się pod sylwetkę dobierać, ja sama zawsze jakoś na oko działałam :P

Gość pytanie do autorki
mnie nie dziala ten drugi :/ ale pewnie mialabym tak jak ty bo ja mam 90-64-90 czyli proporcjonalnie tak jak ty w sumie

Gość pytanie do autorki
albo 65 nawet

Niby minimum różnicy na klepsydrę to 9inch (niecałe 23cm) to Ty spokojnie masz figurę klepsydry. Ja tylko dołem :P Może w ogóle jestem grucha? :D

Gość Moorland a ile masz wzrostu?
?

Gość pytanie do autorki
to chcesz powiedziec, ze te dwa centymetry roznicy w biodrach czynią ze mnie gorącą klepsydrę w porownianiu z twoim chlopiecym tylkiem ? ;) doprawdy zaskakujące są te wyliczenia mnie sie wydaje ze w sumie liczy sie ta proporcja talia - biodra głownie, a z biustem to czesto jest tak, ze wymiar robi nie biust a szerokie plecy

Nie zesrajcie się tylko. Bo wam cukier skoczy. Ale, hej, BSA, zawsze możesz sobie zwalić marząc o wąsach Fuhrera...

Rrrright. Nie podskakuj autorko. Nie ma co swoich, khem... krąglości?... bronić. Cóż, skrajnie narcystyczni masturbuja się myśląc o sobie... :o

Gość grossossss
niestety widać 10-15 kg nadwagi wtedy byłabyś super bo twarz ładna, ale jak ktoś już wspomniał wisząca skóra pozostaje jednak nie można wychodzić z takiego założenia lepiej mieć fałdę tłuszczu niż fałdę skóry, więc fitnesuj się

Gość wszystko przez to
że autorka nie uprawia seksu i tak utyła, ale z drugiej strony fiku mikuu też nie bzyka się a chuda, nieee, wole autorkę

no już nie przesadzajcie, faktycznie laska ma trochę za dużo tu i ówdzie ale jak tu ktoś pisze o 30 kg to mu się chyba jakieś kate mossy podobają, wypromowane przez homoseksualnych kreatorów mody którym się marzy żeby kobiety wyglądały jak młodzi chłopcy.

Gość maciek prawiczek
jestes cudowną blondynka i masz super figure

Gość syd
Jest super. Nic nie chudnij.Nie cierpię wieszaków na ubranie.

Gość dziewczyna jest utyta
na śmietnikowym jedzeniu. bandzioch jej będzie rósł z każdym rokiem. W tej chwili wygląda najlepiej w swoim życiu, potem już będzie tylko gorzej. A wystarczy odstawić frytki i tłuste przekąski, a byłaby w sam raz, bo podstawy ładnych proporcji ma naprawdę urzekające i mnóstwo wdzięku. A tak to kwestia paru lat i będzie spaślaczek pełną gębą.

"dziewczyna jest utyta na śmietnikowym jedzeniu." się wszystkowiedzący, kurwa znalazł :D

offerma, przecież wiesz z własnego doświadczenia spaślaka, od czego masz dużego bandziocha- fryty pizza i piwo. A potem trzeba polskę obejść by powrócić do ludzkiego kształtu.

pizze to jadłem może z 3 tygodnie temu, a przedtem to nie pamiętam kiedy, "fryty" to zupełnie nie pamiętam kiedy, w tym roku na pewno nie, w ubiegłym to może się trafiło z raz czy dwa. więc przestań pierdolić bzdury, idioto.

szczególnie o tym piwie to bzdury, wiesz że jedno piwko to 400 kcal?

Gość Jedynym problemem tej laski
jest według mnie brzuch (no jest za duży). Gdyby zrzuciła z brzucha, byłaby super laską. Wyobraźcie ją sobie bez bandziocha - pyszna kobietka.

"wiesz że jedno piwko to 400 kcal" czyli że przecietnemu człowiekowi do życia wystarczyć powinno 5 piw dziennie (czyli 2 tys kcal). no kurwa oczywiście że to są kompletne brednie. spróbuj tydzień pociągnąć na 5 piwach dziennie to się przekonasz.