Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Njun - hmm...no nie wiem, raczej Polaków nie mam w okolicy. Albo się serwer znowu buntuje :P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Moorland - Twoj facet Ci sie oswiadczyl ?

już parę razy, tak przy okazji rozmowy się rozmarzyłam (tak, ja też mam takie babskie odruchy :P).

Gość BSA odbierz poczte
juz

nie popieram szydzenia sie z wad wrodzonych, nabytych, niezależnych, wyglądu, rodziny, miejsca zamieszkania, pochodzenia, wykształcenia, poglądów, itd. chociaż wiem, ze jesteś hipokrytą, kiedy skarżysz sie że śmieje sie z twojej niezależnej od ciebie wady, dziewczyna, której chłopaka obrażałeś za brązowy kolor oczu.

BSA - chyba cię to boli bardziej niż przypuszczałam 0.o No cóż, to wyjaśnię ci, że twoja wada wymowy, twoje uszy, a nawet twoje poglądy mi nie przeszkadzają, ale jeżeli ktoś cały czas atakuje już nie mnie, a człowieka którego nie zna, w życiu z nim nie rozmawiał i nie odpuszcza żadnej okazji, żeby go wyzwać to ja chyba mogę sobie pozwolić na jakieś małe szpileczki, co?

Gość Zuzanna Amelia & 1
BSA - Co to znaczy to itp. ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Moorland - Kilka razy Ci sie oswiadczyl ?

Fiku - nie przesadzaj, czasem jest tak, że się człowiek każdej pracy łapie byle tylko zarobić. Rozdawanie próbek jogurtu w markecie wcale nie jest takie najgorsze. Zuza - ano :P Mniej więcej raz na dzień.

za moich czasów hostessami najczęściej były studentki studiów dziennych.

BSA - właśnie dlatego się z ciebie śmieje, z twojej postawy, z twojej złości, z twojego braku kontroli. W przeciwieństwie do twojej wady wymowy twoje zachowanie faktycznie mnie śmieszy :)

Fiku - no ale zawód jak każdy inny. Jak pytają co robisz to poza bycia np. studentką jesteś też hostessą.

Gość Mam taką figurę i powiem tak
wielu facetów chciałoby ją przelecieć dużo bardziej niż jakąś megan fox (niemożliwe? możliwe). Ale żeby nie było tak różowo - na dziewczynę wybiorą chudą, żeby nią szpanować na ulicy i przed ludźmi. Konia zwali pod laskę z cycami i tłuszczykiem, ale zwiąże się z chudziną i będzie ją oszukiwał w kwestii, że mu staje na myśl o kobiecie z zupełnie innym ciałem :O Mówię to jako osoba właśnie z takim ciałem, która już swoje w życiu przeżyła. Osobiście uważam to za żenujące i beznadziejne. Faceci ogólnie są raczej beznadziejni.

a mnie taka pusta nienawiśc nie bawi wcale. takim ludziom powinno redukować sie poziom agresji, aby nie stanowili zagrozenia dla otoczenia.

Mam taką figurę i powiem tak - Oj bez przesady - facet wybierze taką jaka w jego oczach jest atrakcyjna :)

Szkoda, że top jak zwykle zszedł na psy. Idzcie na priva ze swoimi kłótniami kto jest dziwką, a kto się przespał z kalibanem itp. 🖐️

sam temat jest nierozwojowy, a poza tym dyskryminuje forumowiczki ;) chyab nie doczytałaś, że o odpowiedż proszeni byli mężczyźni.

Moorland, mylisz się, ludzie są bardzo czuli na to, co powiedzą inni, często kosztem siebie. Facet miałby ryzykować, że kumpel wyśmieje jego dziewczynę od grubasów? Najgorzej, że często kumpel, który sam po kryjomu wali konia pod takie laski (uwierzcie mi, wiem co mówię). To bardzo upokarzające dla takich kobiet (ze faceci chcą je pieprzyć, ale się ich wstydzą ze względu na obowiązujący kanon piękna).