Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajfun899

nauczycielka mnie przyłapała jak se walilem

Polecane posty

Gość tajfun899

Dwa dni temu nauczycielka mnie przyłapała w toalecie jak se waliłem. Ogolnie to w naszej szkole - liceum mamy stare toalety bez zamykanych drzwi. Tak mi sie chcialo ze nie mogłem wytrzymac i se waliłem obrocony w strone drzwi. No i kurva akurat nauczycielka fizyki otworzyła drzwi. Co najlepsze najpierw popatrzyłem sie jej w oczy a potem na dół ona zaraz po mnie. Zebym jeszcze go nie trzymał a wiadomo jak go miałem w rece. Japierdole chyba juz sie nie pokaze u niej na lekcji. Teraz nie wiem jak sie zachowac, Nie piszcie jakis głupot czy ładna chociaz itp pierwszego dnia to chciałem pod sznur isc :(

Gość prawdepowiedziafszy
e tam zapomni

Gość ftkhih
hahahahah :D🖐️

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
TRZEBA BYŁO JEJ SIĘ SPUŚCIĆ NA MORDĘ TEJ KooRWIE STAREJ UND GŁUPIEJ BLADZINCE Z KLERO-KURATORIUM PRZYGKŁUPAWEGO NASZEGO POLAKOWEGO!

Gość kciuk jem
wiem, że czujesz się podle i głupio ale za lat 10 będziesz się z tego śmiał ona też się z tego śmieje, już teraz :D gorsze rzeczy się zdarzają jakoś to przetrwasz żebyś tylko nie zafiksował się na tej nauczycielce gdy tylko będziesz chciał sobie ulżyć :D

Gość Stratovaria
Z pewnością.. ona będzie się wstydzić , nie Ty . Udawaj , że nic się nie wydarzyło . Tylko czasem się do niej nie uśmiechaj :)))

Gość ddddsad
Może się jej to spodobało,i chciałaby spróbować z tobą w klasie czy po lekcjach.Czasem nawet i tak załatwia się zagrożenia z przedmiotów :D

Gość kciuk jem
"Tylko czasem się do niej nie uśmiechaj" znacząco :D nie zaszkodzi też, lekko skinąć głową także dłonią coś w rodzaju hej mała, mam wolną chwilę :classic_cool:

Gość bhamber
Kredy po tobie już raczej nie dotknie.

Gość jnedirfjt
to co Cię tak raptem na walenie w szkole naszło?

Wierz mi że jako nauczycielka - osoba i pracująca z ludźmi i z przygotowaniem pedagogicznym, nie zrobi z tego afery, chyba że jest dewotką ;) Pfff przyłapała młodego mężczyznę na całkiem naturalnej rzeczy. Daj sobie spokój z kompleksami i zachowuj się na jej lekcjach zupełnie swobodnie. Gwarantuję Ci że to jej powinno być głupio że Cię naszła. Naprawdę ... kobieta sprawdzająca męską toaletę. Wejście tam powinien mieć nauczyciel, a nie ona.

Gość tajfun899
ona nie sprawdzała kibla tylko chciała sie załatwic bo u nas nie ma podziału na meskie i tamskie to mała toaleta z 2 kibelkami. jestem zmieszany pewnie jak bede mial z nia gadac to padne na glebe ze strachu

Gość Phobisgame
Będzie Cię odtąd faworyzować. Na każdej lekcji pozwoli Ci iść zmoczyć gąbkę:classic_cool:

Gość Gimmez more fantasy
Niczym się nie przejmuj. Najwyżej dyplomatycznie gdzieś przy okazji daj jej do zrozumienia że to się już więcej nie powtórzy.:classic_cool: Chyba żeby miała ochotę popatrzeć.

To nie padaj... Przepraszam że to napiszę, ale widać że jesteś chłopakiem niedoświadczonym seksualnie, wtedy wiedziałbyś że to po prostu śmieszna historia, ale nic aż tak wstydliwego, jak uważasz. Zdaje się wręcz, że w Twoim wieku to jak najbardziej normalne. Przecież lepsze to niż byś miał molestować koleżankę na zajęciach ;) Poza tym jak ktoś wyżej słusznie napisał, z pewnością ona widziała już niejednego penisa i nie padnie z szoku :) Naprawdę uważasz że spośród licealistów Ciebie jednego przyłapała w ten sposób nauczycielka? :D Wiem, na pewno jest Ci przykro ale nie rób sobie wyrzutów, nie stało się nic AŻ takiego. Naprawdę. A jeśli nauczycielka nie narobiła szumu z tego powodu - pozostaje się cieszyć że trafiłeś na kobietę która trochę zna świat. Ale to też oznacza że ona ma zamiar przejść na tym do porządku dziennego - co tobie też polecam :)

Gość Dr Werner
Ale mam pytanie. Jak ona zareagowała?? Czy coś mówiła??Ile to trwało? Czy zamknęła potem drzwi pozwalając Ci "dokończyć"czy nakazała przerwać i opuścić pomieszczenie.

Gość Hrabina Coz hell
Czuję tu u niektórych Pań udzielających odpowiedzi autorowi pewną nutkę podniecenia i ekscytacji.Być może nawet zazdroszczą tej Pani:classic_cool:

Gość tajfun899
Jak popatrzyła to szybko sie zasłoniłem druga reka i obruciłem bokiem a ona powiedziała o jezu przepraszam i szybko zamkneła drzwi. Tak sie zszkokowałem ze mi sie odechciało wszystkiego po minucie spieprzyłem do domu.

Czyli jej jest tak samo głupio jak Tobie :)) Tym bardziej się nie przejmuj i zachowuj normalnie wobec niej - pewnie sama sobie wyrzuca że się zapędziła i Cię naszła.

Gość kciuk jem
no to raczej nie rozgada tak sobie myślę

Gość Grubas_88
to teraz jak zobaczy ze wchodzisz do kibla nawet jak bedziesz szedł siusiu to juz wiadomo że bedzie trzepanko :D haha

Gość Grubas_88
moze znowu za toba pojdzie ale juz nie bedzie przepraszac

Gość tajfun899
haha no to wtedy inna rozmowa :D

Gość wez ogarnij
haha trzeba było ja wciagnac do srodka i zapytac czy chce popatrzec :D

Gość tajfun899
no nawet ładna tak pod 30 gdzies ale o seksie nie ma mowy bo nie mam odwagi teraz dzien dobry powiedziec nawet

Gość gość49
Mnie przyłapała sąsiadka, starsza pani, zdążyła tylko jęknąć: Ach!... bo uciekłem...