Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezP

Rozstanie?;( Co dalej?

Polecane posty

Gość przezP

Sama się zastanawiam co ja właściwie tutaj robię.Myślę,że jak się wypiszę będzie mi lżej. Od miesiąca przeżywam kryzys, odszedł odemnie facet;/ Napisał,że nie chcę mnie ranić,że nie pasujemy do siebie,że nie ma siły próbować od nowa. Kilkanaście dni później spotkaliśmy się i rozmawialiśmy,ale tak szczerze jak nigdy jeszcze nie rozmawialiśmy. O nas, o życiu. Ja płakałam(pierwszy raz przy jakimkolwiek facecie), tak bardzo chcę z nim być!Nie wiem sama co poróżniło tak zakochanych w sobie ludzi?! Chyba milczenie?! On studiuje dziennie, wciąż się uczy, mieszka w innym mieście. Kontakt ze sobą mieliśmy bardzo sporadyczny. Ta cisza zaczęła się w grudniu, chciał przerwy, chciał wszystko przemyśleć, ja stwierdziłam,że to zapewne koniec:/ sama uciekałam od prawdy;/Postanowiłam,że zacznę żyć bez niego. Nawet chwilami myślałam,że mi się to udaje,jednak po 3 samotnych miesiącach doszłam do wniosku,że Go kocham i chciałabym z tym człowiekiem spędzić całe swoje życie. 2 miesiące temu postanowiłam,że powiem mu wszystko,gdzie ja popełniłam błędy, co czuję, jak chcę żeby to wyglądało. Oznajmił,że miał dużo czasu na myślenie i uważa,że nie jesteśmy dla siebie;( że może popełnia błąd,że jest głupi,ale uważa,że tak będzie lepiej dla nas. A dodam,że przez te 3 miesiące kiedy ja chciałam być sama on starał się o mój powrót. Nie wiem czy są jakieś szansę,że jeszcze będziemy razem:( Nie jestem już nastolatką,ale zakochałam się pierwszy raz w życiu(pomimo tego,że wcześniej już miałam faceta). Ale to co czuję dziś jest całkowicie inne. Przy nim poznałam znaczenie słowa miłość.

Gość Stratovaria
Szukasz szczerości ? Myślę sobie , że znalazł doskonałą wymówkę , żeby się Ciebie pozbyć. Jeśli jest związek oparty na uczuciach (wzajemnych), żadne przeszkody nie wchodzą w grę . Spróbuj się ogarnąć i nie szukaj z Nim kontaktu , sama zobaczysz jak jest faktycznie. Przeżyjesz , ale wspomnienia będą Ci drążyć zwoje. *...i nie wierz , że czas leczy rany , to tylko utarty slogan . pzdr

Gość przezP
Jak rozmawialiśmy miałam wrażenie że jemu jest tak samo źle jak mi:( jednak mnie nie zatrzymywał,wyłącza tel:( nie ukrywam,że było mi trudno powiedzieć prawdę o tym co do niego czuję bo jestem strasznie nieśmiała i tyle czasu kryłam się z tymi uczuciami;/

Gość przezP
Jak dać sobie spokój kiedy wiesz,że chcesz spędzić z tym człowiekiem całe swoje życie?!;/ martwię się,że może on się pogubił, bo już przez to przechodziliśmy:/ Mówił,że pierwszy raz zależy mu na kimś w życiu, próbował kiedyś się przezemnie zabić przez kłótnię;/ nie wiem już sama:(

Gość gfghfghghj
poruchal, poruchal, obrzydliwy ruchacz, znudzil sie tobą i wymysla jakies pierdoly, a te wczesniejsze spiewki byly po to zebys dala mu dupy

Jak raz się rozstaliście to nawet jak byście do siebie wrócili to i tak po jakimś czasie znowu się rozejdziecie i to z większymi problemami. Lepiej go unikaj bo nigdy nie zapomnisz, a jak chłopak wie że tobie na nim zależy to to wykorzysta i Cię będzie trzymał jak wiernego psa, sam za twoimi plecami robiąc co chce.