Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga.nanananana

Jestem blondynką i najbardziej na mnie lecą ..

Polecane posty

Gość olga.nanananana

albo polacy bruneci i o ciemnej karnacji ,albo tzw ,, ciapaci" czyli wszyscy Włosi , Francuzi ,Hiszpanie , Grecy ,Arabowie , Turcy , Hindusi itd czasem tez blondynowi sie spodobam ,ale jak pojade do krajów południowych to mam bardzo duze powodzenie podejrzewam ,ze jakbym pojechala do skandynawii byłoby gorzej :P czemu tak jest? Nawet raz murzyn mnie podrywał choc murzyna to bym nie chciała

Gość ewa demrczyk,
bo jesteś tak bardzo się od nich różnisz a faceci lecą na przeciwieństwa :)

Gość rteres
Francuzi nie mają ciemnej karnacji baranie .

Gość olga.nanananana
ale własnie czemu przeciwienstwa sie przyciagaja? nie rozumiem tego .. podejrzewam ,że np latynoski czy mulatki ładne by miały wieksze powodzenie za to na północy

Gość olga.nanananana
troche maja . jest tam wiecej o wiele brunetów o ciemnej karnacji jak w Polsce jak nie byleś baranie to sie nie wypowiadaj

Gość a ja jestem kobietą
a ja jestem brunetką z ciemna karnacja i coz - tez mam wieksze powadzenie u ciapatych i na poludniu Europy wiesz dlaczego ? to chyba kwestia mentalnosci tych facetow, oni są bardziej otwarci, bardziej bezczelni, zaczepiaja kobiety na ulicy, gapia sie na wszystko co sie rusza i zaczepiają co drugą babkę ;)

Gość olga.nanananana
hmmm no może i tak. ale byłam tam z koleżankami sztynkami też ładnymi i powiem szczerze ,ze mnie duzo cześciej wyrywali

Dlatego że - jeśli jeździsz do ciepłych krajów regularnie - spotykasz mało blondynów.

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Facet leci na wesołe und młodsze doopcie płodne, które są chętne na seks! Zapłodnić und zostawić i nową nieródkę obracać! Stare baby to już się ruchają za darmo, bo tylko chooje im w głowach! Dobrobyt koorwa mamy! Pjerdolmy się, bo zaraz i tak pozdychamy! CHOJ CO JUŻ NAM TEGO ŻYCIA YEBANEGO ZOSTAŁO!

Gość ewdewfewfewfwf
a jak wpsomnialam one też sa ladne i maja powodzenie no ,ale ja miałam wieksze ;) mysle ,ze w tym wypadku ze wzgledu na karnacje

Gość olga.nanananana
sorry nie zmieniłam nicka ,ale to byłam ja :)

Gość olga.nanananana
Luna- jeżdze raz, dwa razy do roku maksymalnie na tydzien lub dwa

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Durniów płodzi się najwięcej! Familiada vel debiliada familijno-debilistyczna Chamika Chamowicza und Debilka Debilliszsziego!

Gość naturalan blondynka29
to normalne. ja ma pecha bo lubie blondynow ale blondyni zazwyczaj leca na brunetki:(

Gość Ale głupoty...
22 lata bylam blondynka i lecieli na mnie i blondyni i bruneci od roku mam brązowe włosy i nie widzę różnicy bo faceci lecą na mnie tak samo, bez względu na kolor włosów

Gość Blondas_Krk
Czym ty sie chwalisz kobito ? Blondynki same zarywają brunetów w klubach chodzę co tydzień i widzę co się dzieje a blondynów olewają ale niektóre brunetki też :(