Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawyciekawskionnnn

Jakie są Sylwie?

Polecane posty

Gość papilon
na tyle dużo zeby się już nie uczyć tylko wiedzieć ....

Gość słodkamigotka
szkoda - uważam że zawsze jest coś czego się można nauczyć - tylko bardzo mądrzy ludzie wiedzą, że ... tak naprawdę nic nie wiedzą haha :) pa pailon - nawet się nie spodziewałam, że ten temat mnie tak rozrusza haha - uciekam pobawić się w realu :D spokojego wieczoru misiu :)

Gość papilon
wzajemnie

Gość kassssiaa
podobno Sylwie pieprza sie na trzy fronty , co o tym sadzicie?

Gość tybgff
Ja znam Sylwie, które są inteligentne.

Gość Sylwia z Kafeee
Ja nosze to imie. Jaka jestem? Jestem wredna jak niektórzy piszą ale dla osób które czymś mi dokuczyły pierwsze. Mam bardzo niecodzienne poczucie humoru. Lubie rozmawiać z ludźmi i często przyciągam do siebie starsze osoby które nie zawsze maja z kim rozmawiać. Zaczepiają mnie w przychodniach lub w parku starsze osoby. Nigdy nie potrafię odmówić takim osobom rozmowy. Jestem słuchaczem. Często ludzie zwracają się do mnie o pomoc a ja głupia jestem i nie potrafię odmówić np.koleżance załatwienia jakiejś sprawy . Dzieci mnie lubią . A dzieci są szczere wiec chyba nie jestem taką złą osobą. Wady tez mam. Nie patrze ludziom w twarz gdy ich mijam na ulicy. Często wiąże się to z niemiłymi sytuacjami ponieważ niektórzy myślą ze specjalnie odwracam twarz.

Gość gość
mam trzy przyjaciólki sylwie każda z nich jest zupełnie inna i nie rozumiem tej dyskusji bo, jedna może być wredna jak diabli, druga może być totalną pedantką , a trzecia może być marzycielką która wciąż buja w obłokach.

Gość Aniaania1
jedną która znam jest przebiegła bardzo zazdrosna zawistna krytykuje. pozytywna cecha taka że umie trzymać sekret w tajemnicy i jest wrażliwa na osoby niepełnosprawne