Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak znalezc czas

jak znalezc czas na wszystko?tyle pomyslow cholera!

Polecane posty

Gość jak znalezc czas

jak zaplanowac dzien zeby na wszystko starczyło czasu? teraz siedze i mysle, mam jeszcze sie wykapac, zrobic maski i paznokcie,isc na spacer z psem, nauczyc sie na 2 kolosy na jutro.ponadto potrzebuje uczyc sie na prawo jazdy,szybkiego pisania na klawiaturze,angielskiego i dodatkowo szukam dorywczej pracy.jak to wszystko pogodzic?

Gość dropsa
Nie zwalaj wszystkiego na jeden dzień. I daj sobie dzisiaj na wstrzymanie - nic nie rób, bo ponoć w piątek zły początek:)) Zacznij od jutra.

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Upiecz se HLEP , albo ukradnij go ze sklepu! Najlepiej HLEP jest mieć za darmochę! Niech inni na HLEP bulą!

Gość jak znalezc czas
dropsa zaczelam juz jakis czas temu ale zawsze mi cos wyskakuje i ktorejs rzeczy nie robie a potem jestem zla na siebie:O od jutra nie zaczne bo na jutro musze wygladac jak czlowiek (jestem rozmemlana po chorobie)i byc nauczona na kolosy a po zajeciach to juz praktycznie nic nie zrobie. jestem straszny rapotus i chcialabym umiec wszystko jak najszybciej a jak mi nie idzie to czesto to porzucam:O jak sie zmobilizowac do robienia tego co najwazniejsze na poczatku a potem dopiero czynnosci opcjonalne?czy warto uczyc sie wszystkiego codziennie po trochu czy lepiej na kazdy dzien przeznaczyc cos innego?(ale wtedy latwo zapominam)

Gość dropsa
Mam to samo. Planuję, pilnuję się planu, a nagle wszystko bierze w łeb. No i jestem zła na siebie. Teraz staram się nie robić sztywnego planu dnia. Jak mam za dużo spraw na głowie i zaczyna mnie to przytłaczać, to biorę kartkę i spisuję, co mam zrobić czy załatwić. I z reguły okazuje się, że nie jest tego aż tyle. Jak wypiszę te sprawy, to od razu mam lżejszą głowę :)) Ale do nauki angielskiego zabieram sie już chyba drugi rok... buu...

Gość koljsd
nie wlaczaj kompa, wystadczy.