Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laikonia

Samotne kobiety - skąd bierzecie siłę żeby żyć?

Polecane posty

Gość zgadzam się z postem pod pseud
[ do laikonia ] zresztą to albo prowo albo babsko chce się pożalić jak każda baba w stanie depresyjnym lub w fazie depresji.

Gość laikonia
See you in the next life: niestety Twoje zdjęcia już wygasły, a jeśli chodzi o charakter, to pierwsze trzeba podejść do człowieka żeby go poznać ;) Mam znajomych i dwie przyjaciółki, więc z tym charakterem u nie nie może być chyba aż tak źle... Nie jestem aspołeczna, owszem jestem może troszkę nieśmiała, ale jestem miłą osobą.

spójrzcie o której zaczęła topik a nadal tu smuci. echhh co za babsko bez ikry.

Gość laikonia
Egoist_*31: chwile słabości ma każdy. Wygadanie się na forum nie powinno być wyznacznikiem tego jaka jestem na co dzień. Owszem, mam dziś "stan depresyjny" i piszę to co mam w głowie, żale się, proszę o rady. Ty jesteś zawsze twardy jak skała? Jeśli dopadnie Cię grypa i ledwo chodzisz, to czy mam Cię postrzegać jako osobę o słabej kondycji?

Gość laikonia
zgadzam się z postem pod pseud: tak, nic teraz więcej nie robię tylko siedzę przed monitorem i się gapię czy ktoś odpisał :/

to spadaj w końcu bo przynudzasz jak stara kuciapa.

Gość pytanie do autorki
napisallas, ze uczysz sie joomli tego cmsa miałas na mysli czy cos innego ? :D

Gość laikonia
Tak, pisałam wszystko o czym pamiętałam akurat. Dlaczego pytasz?

Gość pytanie do autorki
z ciekawosci pytam ;) a co robisz w joomli konkretnie ? tak rekreacyjnie sie uczysz czy w jakims celu ? poznajesz joomle w sensie zarzadzania nią czy tez cssy, php, html ? btw. polecam drupala zdecydowanie bardziej :)

Gość laikonia
:) Dostałam bardzo ładną templatkę za darmo przy pewnej okazji, więc tak jakoś wyszło, że się zainteresowałam joomlą :) Zainteresowanie bardziej hobbystyczne, chociaż może mi się przydać również w pracy.

Gość pytanie do autorki
a to zyczę Ci milej zabawy, to wciągające jest, moze jakąś nową pasję W sobie odkryjesz powodzenia i miłego wieczoru zyczę (i zainteresuj sie drupalem koniecznie ;) )

Gość laikonia
Z tego co ludzie piszą, to Drupal jest bardziej zaawansowany, poczytam jeszcze :) Dobrej nocki!

Gość pytanie do autorki = laikonia
oj tepa kobieto jak juz piszesz sama do siebie to chociaz zmien ip ofiaro losu:P

Gość pytanie do autorki
pytanie do autorki = laikonia -- > przeciez ty nawet nie wiesz co to jest IP

Gość pytanie do autorki
nie denerwuj się, nieznajomosc joomli nie oznacza braku inteligencji :)

Gość pytanie do autorki
kto mnie wyrucha :)

Gość pytanie do autorki
czekam na psa

Gość Elektyka prąd nie tyka
A tam gadacie że nie ma już fajnych gości koło 30. Ja mam 27 lat i też nie mam swojej połówki. Z tego co wiem to ponoć fajny ze mnie gość ale ja trafiam ciągle na niewłaściwe kobiety :P. Nie wiedzą czego chcą od życia...czytaj przewija się jakiś drugi jeszcze albo nie wiadomo w sumie co? Puki co to pracuję, walę nadgodziny aby mieć już niedługo własne m3 i gram sobie w amatorsko w piłkę na ligach aby coś w życiu robić i realizować swoje plany :). Co będzie to będzie młody jestem :). A zapomniałbym właśnie od jakiegoś pół roku uganiam się trochę z przerwami za jedną koleżanką ale jakoś nie chce mnie przygarnąć :P. Dokładnie wie o co chodzi bo jej to powiedziałem. Woli mnie jednak podpuszczać i odpychać. Już mi to brzydnie więc zaraz się skończy. Więc może musicie zacząć patrzeć wokół siebie dlaczego jesteście same.