Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa :-)

Powiem szczerze

Polecane posty

Jestem strasznie fajna dziołpa-ze wsi:-) I penis wszystkim w podbrudek którzy mają inne zdanie. Powiem wam ,że nie ja jedna tu taka fojna dziołpa jest. Jest nas więcej . Ino sie wpisujcię-co by pokozoć tym miastowym jak nas tu wiela:-)

zryszta miastowi tyż so fajni. Lubia Was:-)

Gość Sylwek suchenia
Skad jestes dziewojo?

fojna strona,fojna:-) Mnie nie dotycza bo ja jestem ze wsi :-) I łykom ino krowie mleko prosto z wymia. Jest super:-)

sylwek jom ,żem z pod krakowa:-) Jest tu wiela fajnych miejc:-) Jak idę na rynek ten no...yyyy Główny-tom ,żem szalejem ze znajomymi do rańca. Tuptamy na przytańcówkach w różnorakich lokalikach. Jest fajno i pijno:D

Gość memento 343
łykaj mleko bycze . Bedziesz zdrowa.

a może ktoś jyszcze sie wypisze w tym ,że temacie? Jak wom minoł dzionecek.:-) Bo mi szwarno ino ktos dzisiaoj mnie nadszarpnoł nerwa i jakos tak smutno mnie sie zrobiło na duszycce.Ale dam rode-bom ,żem spoko silna dziopa:-)

Gość Sylwek suchenia
Sylwia chce cie mniec tez jestem ze wsi o nazwie KOCZALA zapros mnie do listy znajomych na NK mam na imie SYLWEK SUCHENIA kofam cie

zaprosza cię jak tylko dom radę.A co jeśli zobaczysz moje lico i się faktycznie zakochosz??? Będziemy razem plewić glebe i dojac mućki ?????

byłom i co widza????? Hooj wielki bąbelki-czyli nic.Nie ma zostałam oszukana..Tak Właśnie tacy soo faceci.Łobiecuja i tyla z tego.

ło jesu święty -nie wiem co moom powiedzieć w tej sytuacji. Jestem zniesmoczona i zajebiści e mnie przykro tera:-(