Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedozywione dziecko

niedożywione dziecko- jak rozpoznac ,ze takie jest?

Polecane posty

Gość niedozywione dziecko

?

Gość plkgjh
waga, wzrost, centyle, pediatra...

Gość vbmvhbmvhm
ostatnio kazdego dnia zakladacie tematy o niedozywionych dzieciach. jak macie obawy to do lekarza

Gość plkgjh
ale jak może być niedożywione dziecko. No, chyba, że go nie karmisz, bo w przeciwnym razie jest dożywione. Dziecko je ile chce i potrzebuje - tuczy się gęsi a dziecięcy organizm jak czegoś będzie potrzebował to uwierz, upomni się

Gość Oj, wez
A potem lazi taki serdel. Uda ma tak tluste, ze mu sie nogi nie domykaja. Geba nalana, a w pasie opona. Ojciec mu rzuca pileczke, a on 'eeej, ale nie tak daleko!' Biegnie do niej 10 metrow, wraca z zadyszka. Mamunia na laweczce, na oko ma kolo setki, w fiolety ubrana wyglada jak Buka: 'ale usiadz sobie, odpocznij!' Ble.

No ja wczoraj usłyszałam czy wogóle karmię syna bo tak mizernie wygląda :O moje 14 miesięczne dziecko waży na oko 12kg,mierzy sobie ok.85cm i może wizualnie gruby nie jest ale zdarzają się dni kiedy pochłania takie porcje że sama dziwię się gdzie to wszystko się mieści w tej małej dupie :P widocznie taka jego uroda że wygląda na szczupłego a wbrew pozorom jest co dźwigać.A owa koleżanka chyba reprezentuje postawę im grubsze tym zdrowsze..No cóż ona uważa tak ja troszkę inaczej.Każdy ma prawo wychowywać i karmić dziecko jak mu się podoba.

Gość qwea
nie ma takich sa nie dorobione matki de****ki które wciskaja słodycze