Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIke383

Facet ma przerąbane jak ma za duże libido

Polecane posty

Gość MIke383

Tak jak wyżej ! To jest nie możliwe jak często bym chciał się kochać. Jestem typem faceta ( 26 l ) który potrafi byc namietnym kochankiem, spełniać oczekiwania kobiet i nie myśleć o sobie. Chodzę na siłownię, jem zdrową żywność, jestem bardzo aktywny. Niestety jestem w związku z kobietą która libido ma na poziomie - 1 Robiłem chyba wszystko co było możliwe, myslalem ze to moze moja wina ze jej nie pociagam czy cos....nie bede sie rozijal ale jestem typem faceta psychologa ktory potrafi rozwinac drzewo tematow i mozliwosci. Dlatego jedynym rozwiązaniem po setkach prób i sprawdzenia dlaczego jest taki stan rzeczy wyszlo ze....ona po prostu tak ma i jest to spowodowane podlozem psychicznym.... co ja mam zrobic >>>??? bedac w poprzenim zwiazku moglem sie kochac 5 razy w ciagu dnia....uwielbiam spontanicznosc, zabawe , namietnosc, seks , odkrywanie roznych rzeczy....ale co z tego jak nie moge tego pokazac.....ja chyba przygasam

Gość Mike383
nie mam za duzego ego...po prostu napisalem co mysle i co jest sprawdzone....skromnym nie moge byc bo musze napisac w pelni zebyscie sytuacje w miare zruzmieli...

Gość Mike383
Blondyneczka 85 : napisz cos wiecej dlaczego Twoj eks mialby zalozyc taki temat ??

bo miał ze mną dobrze, mam bardzo wysoki poziom libido, spierdolił i z całego serca życzę mu królowej lodu ;) ja od nowego słyszę ze jestem jego największym skarbem :) nigdy nie trafił na kogoś tak rozbudzonego i otwartego na rożne pomysły ;p

Gość tez chce słyszec takie słowa
ze jestem skarbem:) i tez nie jestem lodowata wrecz przeciwnie:P

Gość Mike383
no widzicie dziewczyny musze trafic dobrze w zyciu bo tu ta walka jest przegrana ...

Gość Mike383
co ja mam teraz zrobic ??

Gość Mike383
Taka dziewczyne ktora jest aktywna i oczywiscie wierna nosil bym na rekach kupowal kwiaty.... mowil codziennie jaka ona piekna ( oczywiscie nie do przesady ) tak to wszystko bym wyrownal bo jak wiemy za duzo to tez niedobrze.....mialbym motywacje do dzialania i korzystania z zycia...a tak, przygasam j.w

Gość kubams
Mike jesteśmy w podobnej sytuacji - mam 26 lat i jestem strasznym napaleńcem i kocham kobiece ciała. Mam kobietę, która często też ma ochotę, tylko co z tego jak wstaję rano, uprawiam z nią sex, wychodzę do pracy a pracuję mobilnie, ciągle u klientów i na mieście. Popatrzę na laski na mieście i znów mi się chce. Mógłbym to robić z 3-5 razy dziennie. Czasem już mnie to męczy tak mi to w głowie siedzi... :/

Gość gość
Wydałem trochę kasy niedawno na tabletki dr Penigreat i zobaczymy co z tego będzie. Skład mają naturalny, jest tutaj chociażby buzdyganek i trochę sobie ogólnie na temat składników poczytałem w necie, to ma to sens wszystko.

Gość gość
A mój dostawał codziennie, a mimo to łatał asystentkę w pracy i samotną mamę z drugiej strony osiedla i jeszcze szukał w internecie. Zatrudniłam detektywa i to co znalazł to szok..... Czasem miał nas wszystkie jednego dnia, koleżankę w pracy, tą kobietę po po południu a mnie ostatnią wieczorem. Niektórzy faceci to bydlaki. :(