Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna05

Facet ma numer, ale nie pisze

Polecane posty

Gość inna05

Mam pytanie. Czy jeśli facet nic nie napisze, mimo tego, że ma numer do kobiety, to co to może znaczyć? Dawał mi znaki, że mu się podobam. A gdy ma mój numer to nic nie pisze. Nie rozumiem. Może ktoś to wytłumaczyć? Na co on czeka?!

Gość ruuubqa
być moze źle odczytałaś znaki, które dawał;)

Gość hrbfwehb
pewnie chce odczekac trooche, zeby nie wyjsc na latwego

Gość inna05
On ma mój numer stąd, bo dzisiaj popołudniu do Niego napisałam. Przedstawiłam się i spytałam się czy będzie na zajęciach sportowych-bo chodzimy razem na takie. Odpisał, że nie wie czy będzie. Tylko ja głupia cały czas czekałam, bo myśłałam, że wieczorem teraz napisze czemu go nie było i takie tam. Ale chyba jak mu na prawdę zależy to wykorzysta to , że on nie musiał się męczyć ze znalezieniem numeru tylko to ja mu w tym pomogłam. hmm?

Gość qwea
następna napalona a co niełaska samemu byc

Gość inna05
Jak tak na to patrzeć to nie moja kolej, bo po tym jak odpisał ja jeszcze napisałam , ze okej to jak bedzie mógł to niech przyjdzie. i na tym sie skonczyło. Moze w inej sytuacji bym nie panikowala ale wiem ze dopiero go zobacze moze za 4 dni a dla mnie to jest za długo.. i dlatego mialam nadzieje ze cos napisze. ale jednak sie mylilam. Tylko dlaczego pokazywal ze mu sie podobam? Nie wymyslam sobie tego, mam co do tego powody.

Gość ruuubqa
może jest po prostu zmęczony/śpi/jest z kolegami/na imprezie lub po prostu nie ma ochoty pisać do ciebie, ponieważ nie jest tak napalony na ciebie jak ty na niego