Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślub koleżanki

Jak wyjść z tego z twarzą ! Proszę o radę!

Polecane posty

Gość Ślub koleżanki

Koleżanka zaprosiła nas na ślub/wesele. Ona ma dzisiaj,a nasze też jest w tym roku za miesiąc, niestety z racji że nie mamy kasy nie idziemy do niej, w ogóle zapomnieliśmy cały czas myślałam że jest ono za tydzień i zwlekalismy z zaproszeniem jej! I co teraz ? Jak ją zaprosić skoro na jej nie będziemy dziś jest, i jeszcze to jest taki krótki czas do naszego? Co jej powiedzieć jak sie wytłumaczyć ? Mogliśmy zaprosić ją przed jej ale no już za późno!

Gość Ślub koleżanki
ja zaproponowałam mojemu narzeczonemu byśmy zjedli stare zjełczałe masło by na WZW zachorować i mieć mocne usprawiedliwienie naszej nieobecności. on się wściekł.

Gość Ślub koleżanki
już się ktoś kurwa podszywa

Gość Kurka Wodnaaaaa
Moze pojdziesz z narzeczonym tlyko do kosciola na slub a wesele sobie odposcicie?Poza tym mozecie dac do koperty np.300 zl.,500 zl.Na ban Was zrozumieja

Gość Ślub koleżanki
Oczywiście podszyw jest z tym o slubie, bo zjełczałe masło już zjadłam i czekam na pierwsze objawy WZW

Gość prorok jaki czy co
plan z masłem cwany und pewny :D

Gość Kurka Wodnaaaaa
hehe widze,ze jakis gowniarz nudzi sie i podszywa....pewnie i mnie dzis podszyja:P Zenada hahaha

Gość Ślub koleżanki
Ale my nie mamy nawet tych 300zł:-( bo jeszcze wiele kasy potrzebujemy na swoje a kryzys dość konkretnie zaczyna doskwierac :-(

Gość Kurka Wodnaaaaa
A to jest Twoja,Twojego faceta bliska kolezanka? Wspolna kolezanka? Bo jesli bliska to jak kupicie bukiet kwiatow i do tego wino to na bank Was zrozumie!!!

Gość Ślub koleżanki
Na sam ślub i co ? A przecież trzeba jakoś sie ubrać, itp.

Gość Kurka Wodnaaaaa
jeszcze dzis kupy nie robilam i nie moge zrobic , meczy mnie to i humoru na podszywy nie mam

Gość Kurka Wodnaaaaa
Odliczamy! Do startu 10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! Jem kupe! :classic_cool:

Gość Kurka Wodnaaaaa
Zreszta...nawet jak nie jest b.bliska kolezanka to tez zrozumie...kwiaty i wino na bank wystarcza! Poza tym kiedy planujecie wyslac im zaproszenie na Wasz slub?W koncu on ma sie odbyc juz za miesiac

Gość Kurka Wodnaaaaa
Autorko - ahaaa to sukienki nie masz?Sluchaj,moze idz do szmateksu jakiegos,,....teraz mozna tam fajne sukienki kupic.W spodniach w kant tez mozna isc

Gość Kurka Wodnaaaaa
aaaaa wiesz co,z 3 lata temu bylam na wweselu przyjaciolki i tam jedna kobieta byla ubrana w dzinsy i jakas zwykla bluzke.....jakos nie przejmowala sie tym i przyszla na slub,wesele

Gość Ślub koleżanki
Dość bliska kiedyś później znajomość sie rozluźniła ! Nie chodzi mi o rady żeby iść bo to już jest postanowione nie idziemy! Tylko jak ją zaprosić na swoje(bo przecież to by było świństwo jakbyśmy ich nie zaprosili) i jak się wytłumaczyć?

Gość Ślub koleżanki
a może z zasłon okiennych bym coś uszyła jaką spódnicę czy kieckię

Gość aż mną ttttt
Ślub koleżanki A z jakiego powodu zapraszasz swoją koleżankę,na ktorej wesele nie idziecie?:-)

Gość Ślub koleżanki
dobrze , że ślub w sobotę to moi rodzice buty mogą nam pożyczyć bo do pracy nie idą

Gość Ślub koleżanki
No właśnie nie wiem kiedy po weselu w tym tygodniu co bedzie! Może sama pojadę jakoś wytłumaczę nasza nieobecność , teraz przed naszym weselem jesteśmy spłukani !

Gość Kurka Wodnaaaaa
ahaaaa to nie idzicie.....kurcze,glupia sprawa skoro chcecie wyslac im zaproszenie:/ Sama nie wiem co bym zrobila jak bym byla na Twoim miejscu:/

Gość Kurka Wodnaaaaa
No wlasnie,,,moze po prostu porozmawiaj z nia po ludzku....powinna zrozumiec Wasza sytuacje

Gość aż mną ttttt
Ślub koleżanki Spłukani jestescie przed waszym weselem,ale na wesele chceci zaprosić koleżankę,bo ona kasy bedzie miała i jakiś prezent wam da :-) Zaproś koleząnkę,ale wątpię czy ona przyjdzie :-)

Gość fgfgtyty
jeżeli to jest dobra koleżanka, to mogłas zdzwonic do niej wczoraj i powiedziec prawdę...teraz to trudno jakos z tego wybrnąc....pewnie sie na ciebie obrazi ( i będzie miała rację ), bo na pewno miałaś dużo czasu by ją powiadomic, że was nie będzie...

Gość Ślub koleżanki
Bo fajnie by było jakby byli ale teraz zdaje sobie sprawę że pewnie nie przyjdą na bank nie przyjdą! Będą obrażeni pewnie..

Gość kokopk
?Poza tym mozecie dac do koperty np.300 zl.,500 zl. Na ban Was zrozumieja Haha, i to ma byc malo jesli ktos nie ma kasy?? To ile niby mieliby dac normalnie? 2000zl:D?

Gość aż mną ttttt
Ślub koleżanki Nie lubie ludzi takich jak ty,bo jak sie dostaje zaproszeni,to się potwierdza swoją obecnosc lub nieobecnosc na takich imprezach. Na twóje wesele nie powinno przyjsc połowe gosci,wtedy byś zobaczyła jak to jest.Wszystko pozamawiane,a tutaj połowę ludzi nie ma:-)

Gość Ślub koleżanki
No jak zrozumie to dobrze,a jak nie.., to trudno! To bedzie trudna rozmowa! Pisze tutaj żebyście mi argumenty jakieś wypisali czym sie można bronić:-P

Gość aż mną ttttt
Ślub koleżanki nIc nie ma na twoją obronę,bo postąpiłaś/liście nietaktownie nie informując o czasie o swojej nieobecnosci na weselu.

Gość Kurka Wodnaaaaa
kokopk - no nie....2 tys.to przesada......jak nie ma sie kasy to wystarczy bukiet kwiatow i butelka wina i bedzie git! ...ale oni i tak nie ida....ciezka sprawa bo tez mysle,ze oni nie przyjda.......szkoda,ze nie dalas im wczesniej znac ale juz jest "musztarda po obiedzie" Po prostu idz do niej i porozmawiaj skoro i tak postanowione,ze nie idziecie