Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

szokam chentnych przytyczaczek- 20kg w miesionc dieta tloszczowa

Polecane posty

Witam, od dzisiej rospoczynam diete tloszczowo, moim celem jest pzytyc w miesionc 20kg. pomyslicie sobie o mie-szatan, ale nie. Jak josz wczoraj wspomialam pzeprowadzam doswiatczonko na menrzu I patze czy jest ze mno z milosci czy na pokazuwkie. Za miesionc podam wyniki, czy mie opuscil czy terz nie. zapraszam wszystkie chentne, razem zawsze jawniej. a wienc DZIEN PIERSZY SNIADANIE: pul kilograma golonki w sosie majonezowym, szklanka kokakoli. DRUGE SNIADANIE: smazone ziemniaki w pzyprawie do ziemniakuw w sosie majonezowym ze garscio soli. OBIAT: Suruwka ze smarzonych ziemiakuw, karkuwka w sosie majonezowym z smarzonym makaronem DESER: kilo loduw troskawkowych plus szklanka kokakoli podwieczorek: mortadela zasmarzana polana sosem majonezowym z kieczupem kolacja: kanapki ze smalcem I ze skwarkami litr oleju do popicia miendzy posilkami proponojje podjadac rurzne slodkosci, cipsy I take tam.

Gość paula12345656
ale ja to bym jusz 120 fielciu warzyła :( tera lesze coby siem nie zpocić i czekam asz monsz mnie kiebaby pżywiezie cosik zgłodniałam jusz

Dodam, ze pzy tej diecie nie tzeba wogle rochu, zero cwiczen. A I tak afekt bendzie niespotykajoncy.

Gość ta wuu
Lubię czytać Twoje tematy :D

Paula rozomniem ze jestes pierszo chentmno do wzienca udzialu w diecie cod? Ciesz sie, nie ma jak to co dwie glowy to nie jedna. tylko radze tzymac sie moich wskazuwek, bo jeden zly krok I wszystko diabli wezmo.

Skoro tak lobisz to morze dolonczysz? Choccie kobiety zawladniemy tym swiatem, wszystkie bendziemy grobe, bendzie sprawiedliwie! Nie bendzie pzemocy, zla, nostalgi I apatji, nie bendzie nic! Bendziemy tylko my tloscioszki, a chlopy wygino!

Gość była kotka74
heh ...dieta , dietą ale jak się nie zwymiotować ..po takim żarełku .....grrrrrrr

Gość ta wuu
Grycanki są moimi idolkami? A Ty masz jakieś?

Gość Kurka Wodnaaaaa
o mAtko i corko co za bledy ort.....oczy juz mnie bola :/

Tak mam, ja jestem swojo idolko, siebie wielbie. kotka nie sprubowalas a josz kzyczysz. Chcesz sprubowac? Chcesz miec chlopa z milosci? To walcz I doloncz, zdobonc sie na odwagie I pokarz calemu swiatu na co cie stac. Ja sie latami zastanawialam I decyzja zostala podjenta wczorej. Josz mi od wczorej kilo pzybylo

Gość paula12345656
maciury żondzo! popatrzta na presytentowo! maciura jak cie pacze i co? dama! a julka kwas terz nie chudzina prawdziwe damy so gróbe to prawda stara jak świat

Korka wodna ty sie nie mondzyj tylko wes sie za siebie! Dolonczasz do nas tutej? Karzda bendzie opisywala zmiany swojego orgazmu, czy nastompil cellulitas, czy rostempy sie porobily czy piersi pzybraly na wadze itpp.

Paula widac ze z pozondnego domu, zna sie na zeczy! Lodzie iccie naszymi sladami, a bendzie wam wydane. zobaczta na greczynki, gdyby nie ich tosza dzisiej by ich nie bylo we televizorze.

Gość paula12345656
ja to jusz maciura rasowa :) i dama fielka i modra i szykowna nosz skromnie muwionc kwitesecja kobiecości i jelegancyji a monsz mnie koha na zabuj bo jak nie to jak z cyca walne jak drógim poprawie.. no! poszondek ma być i ma znać swe miejsce i łobowionski!

fiel nie zmieścisz sie w sukenke na wesele i co wtedy? a jakokaze sie ze maz cie niekocha i cie zostawi to bedziesz sama na wieki, bo nikt nie zechce maciury co tyle zre i niec nie robie,...to jest ryzykowana zabawa

Zwiazdo weslele turz turz tagze w soknie jerzcze wleze (wybralam czarno) a jak mie cham zostawi to koniec z chlopami, bende staro panno, z reszto mam kota. paula rygor tzymasz w domu, dobze. ps. Maciury pzy korycie

Chiej joanno, doloncz do klubui a chomor sam pzyjdzie, wiencej tloszczu oznacza wiencjej jedzenia.

Nie Fielu nie wroci dopoki sie nie wyjasni wszystko z czym zwiazane sa me nerwy.

Zwarjowywaly te babska, godzine we sklepie siedziec, stara krowa rzaket chciala, ale sie nie dopinala, pienc razy chciala go kopic I pienc razy rezygnowala, w koncu zmienilam ton, to od raz podjela decyzje.

A co sie stalo, powiec to ja ci doradze, wiesz, ze mam wiele specjalnosci I znam sie na rzeczach, tagze wal smialo.

Uwagia uwagia, jest bardzo mala gropa parcia, apeloje, aby wychodzone kaszaloty podjely decyzje I dolonczyly.

ja chciłam zjesc sniadanie od 10.00 je jem bo mi ciagle właza i cos chca...ale kupuja

I u mie kopojo jak opentani, bendzie dobry dzien, chiba ze pienc stuwek hihi

pewnie jakies wyplaty podostwawli i szaljeja. i chleja od samego rana

Na pewno, bo takego rocho jak dzisiej to od lat tu nie byli.